Home / Fashion  / Τα χρωματιστά καλσόν είναι το key piece για κάθε it girl!

Τα χρωματιστά καλσόν είναι το key piece για κάθε it girl!

χρωματιστά καλσόν

Ένα καλσόν μπορεί να αλλάξει όλο το outfit! Και ποια είναι ακόμα trending; Τα χρωματιστά καλσόν, όπως το κόκκινο και το γκρι!

 

Τα χρωματιστά καλσόν είχαν “θαφτεί” και θεωρούνταν ότι πιο old fashioned. Μας θύμιζαν κακές εμφανίσεις από τα 80s και τα 00s, αλλά και την περίοδο που τα φορούσαμε στο σχολείο. Για ακόμα μία φορά, η μόδα ανακυκλώνεται και όλα αλλάζουν. Τώρα τα συγκεκριμένα καλσόν όχι μόνο έχουν κάνει δυναμική επιστροφή, αλλά αποτελούν και ένα από τα πιο key pieces για κάθε fashionista. Η αδυναμία μας στα γκρι ή κόκκινα καλσόν μεγαλώνει, τα οποία κάνουν το τέλειο upgrade στις εμφανίσεις μας!

 

 

Αυτά που βλέπουμε να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο street style είναι σίγουρα οι δυο παραπάνω αποχρώσεις. Γκρι και κόκκινο έκαναν την εμφάνισή τους στις. F/W συλλογές , μέσα από πουλόβερ, kitten heels και leather κομμάτια, αλλά δεν έμειναν εκεί. Αναβίωσαν το trend με τα χρωματιστά καλσόν, τα όποια έλαβαν σύγχρονη τροπή και μεταφράζουν την.Quiet luxury ή old money αισθητική με τον πιο εύκολο τρόπο. Όπως φαίνεται τα συγκεκριμένα καλσόν θα εκθρονίσουν τα παραδοσιακά μαύρα, για να δώσουν κάτι διαφορετικό, πιο παιχνιδιάρικο και girly. Καταπληκτική επιλογή είναι και τα καλσόν με animal print!

 

 

Μπορείτε να τα υιοθετήσετε είτε στη light εκδοχή τους για ένα βραδινό look με γόβες, είτε στην πιο χοντρή για office looks με.Mary janes και loafers, για να παραμείνετε και ζεστή. Τα χρωματιστά καλσόν έχουν κατακλύσει το feed μας, αλλά ήρθε η στιγμή να δώσετε και εσείς ζωή σε αυτό το trend!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.