Home / Fashion  / Τα πλεκτά αμάνικα θα είναι η τάση που θα υιοθετήσεις τον Σεπτέμβριο

Τα πλεκτά αμάνικα θα είναι η τάση που θα υιοθετήσεις τον Σεπτέμβριο

τα πλεκτά αμάνικα
Μετρώντας σιγά-σιγά τις ημέρες αντίστροφα για τον Σεπτέμβρη, αναζητάμε κομμάτια που θα μας εισάγουν ομαλά στην καινούργια σεζόν που μας έρχεται. Κάθε χρόνο, θέλουμε να “χτίσουμε” με έξυπνο τρόπο τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας, επενδύοντας σε items.που θα συνδυάζουν διαχρονικότητα και ευελιξία, εξαιτίας του μεταβατικού καιρού. Για φέτος, ένα από τα items που όλοι μιλούν για αυτό είναι τα πλεκτά αμάνικα.

 

Τα πλεκτά τοπ και, ιδιαίτερα, τα πλεκτά αμάνικα αποτελούν τον πιο έξυπνο τρόπο για μία.ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο. Και αυτό, γιατί συνδυάζουν τις δύο-πιο σημαντικές-styling ανάγκες: ευελιξία και διαχρονικότητα.

 

Πράγματι, το πλεκτά αμάνικα μπορούν να φορεθούν άφοβα στις αρχές της σεζόν,.καθώς ναι μεν ακολουθούν τις ανάγκες του καιρού-μία κρύο, μία ζέστη- αλλά, ταυτόχρονα, ακολουθούν και τις styling ανάγκες του φθινοπώρου. Πιο συγκεκριμένα, ως ένα από τα πλέον must μεταβατικά trends,.μπορεί να φορεθεί τόσο χωρίς πανωφόρι, όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός, όσο και με ένα ελαφρύ jacket, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

 

Από την άλλη, εξαιτίας της διαχρονικότητάς του σαν κομμάτι, ένα πλεκτό αμάνικο μπορεί να συνδυαστεί άφοβα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και το βράδυ, στις νυχτερινές μας εξόδους. Για τα πρωινά looks, τα πλεκτά μπλουζάκια μπορούν να συνδυαστούν με φαρδιά παντελόνια, υφασμάτινα ή jeans, και μπαλαρίνες ή casual sneakers. Από την άλλη, για τα απογευματινά και βραδινά looks μπορείς να επιλέξεις μία midi φούστα-ακόμα και πλεκτή-συνδυάζοντάς την με δερμάτινες μπότες.

 

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο stylish πλεκτά αμάνικα, προκειμένου να εμπνευστείς για το επόμενό σου outfit.

 

Πλεκτό τοπ με σαγρέ ύφανση και μείγμα λινού, Massimo Dutti

Black knitted top, Victoria Beckham

 τα πλεκτά αμάνικα

Open-knit Pima cotton tank, THEORY

 τα πλεκτά αμάνικα

Cropped cable-knit cotton vest, Prada

Sleeveless open-knit top, HUGO BOSS

 τα πλεκτά αμάνικα

 

Κεντρική φωτογραφία: @matildadjerf/instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada