Home / Fashion  / Ο Alexander McQueen μάς καλεί στο glamorous party του!

Ο Alexander McQueen μάς καλεί στο glamorous party του!

Alexander
Η σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023 θα χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, glam και αυθεντικότητα και η νέα καμπάνια του Alexander McQueen είναι η απόδειξη.

 

 

Το να τοποθετείς ανόμοια μεταξύ τους πράγματα κάτω από τον ίδιο σκοπό είναι ίσως μία από τις πετυχημένες περιπτώσεις. Ο οίκος Alexander McQueen κυκλοφόρησε την καινούργια του καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023, μαζεύοντας κάτω από τη fashion ομπρέλα του φαινομενικά διαφορετικούς επώνυμους. Ωστόσο οι φωτογραφίες τους απέδειξαν το πόσο αρμονικά έδεσαν φορώντας τις νέες δημιουργίες του μεγάλου οίκου. Με δυναμισμό, αλλά και μία pure αυτοπεποίθηση μάς έδωσαν ένα από τα μεγαλύτερα trends της ανερχόμενης σεζόν, το πολυτελές glam.

 

Naomi Campbell, Elle Fanning, Eva Green, Liu Wen, Karolina Spakowsk και άλλοι φωτογραφήθηκαν από τον David Sims, μπροστά από ένα λευκό φόντο, καθώς δε χρειάζονται κανένα ειδικό εφέ, παρά μόνο το να εκφράσουν την αίσθηση που τους δημιουργούν τα νέα Alexander McQueen κομμάτια. Τα πολυτελή ρούχα, η ακρίβεια και οι λεπτές σχεδιαστικές λεπτομέρειες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της συλλογής. 

 

Alexander

 

To πώς ο κάθε επώνυμος ξεδίπλωσε τον δικό του χαρακτήρα στη μαγευτική καμπάνια παρομοιάζεται με την άνθιση ενός λουλουδιού. Εξερευνούνται οι περίπλοκες μορφές της ανθρώπινης φύσης. Συγκεκριμένα το πώς αλληλεπιδρούν με τον κόσμο των ενδυμάτων. Το πώς η μόδα χρησιμοποιεί το σώμα ως καμβά για να το αγκαλιάσει και να το αναδείξει. 

 

Alexander

 

 

www.alexandermcqueen.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.