Home / Beauty  / Τα μυστικά για μετάβαση από summer σε fall skincare

Τα μυστικά για μετάβαση από summer σε fall skincare

fall skincare
Κάθε εποχή του χρόνου έχει και τη δική της ρουτίνα περιποίησης! Τι πρέπει να προσέξετε καθώς αφήνετε πίσω σας την summer και υποδέχεστε τη fall skincare;

 

Η εναλλαγή εποχών φέρνει και αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Πολύ σημαντικό είναι να αλλάξετε τη ρουτίνα περιποίησης σας, από καλοκαιρινή σε φθινοπωρινή, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και λαμπερή. Για αρχή δεν ξεχνάμε ότι το αντηλιακό μάς συντροφεύει όλο τον χρόνο! Στη συνέχεια, επιλέξτε μία πιο παχύρρευστη ενυδατική, η οποία θα περιλαμβάνει ceramides, τα οποία βρίσκονται σε ύφεση, κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών. Αν δεν ενισχυθούν απειλείται ο επιδερμικός φραγμός και προκαλείται ξηρότητα και ερεθισμός. fall skincare

 

Προσθέστε στη φθινοπωρινή skincare σας beauty products που περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ και ρετινόλη. Δύο στοιχεία που θα θωρακίσουν την υγεία της επιδερμίδας. Η ενυδατική πρέπει να είναι πλούσια, αλλά το cleanser και η απολέπιση πιο ήπια. Ο καθαρισμός θα γίνεται κανονικά δύο φορές την ημέρα, και η απολέπιση 1-2 φορές την εβδομάδα. Στόχευσε στην πλούσια ενυδάτωση και επέλεξε gentle προϊόντα για να μην προκαλέσεις ερεθισμούς. Μην ξεχνάτε την eye cream και το lip balm σας!

 

 

Μην ξεχνάς να δώσεις την ίδια φροντίδα και στο σώμα σου. Το ότι δεν θα είναι εκτεθειμένο δε σημαίνει ότι δεν απαιτείται μία σωστή ρουτίνα περιποίησης. Αν δε δώσεις την κατάλληλη σημασία θα εμφανίσει ξηρότητα και δε θα είναι στην κατάσταση που επιθυμείς για την επόμενη άνοιξη/καλοκαίρι. Εκτός από ενυδατική, εφάρμοσε body lotion και body serum.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.