Home / Good Life  / Τα ιαματικά λουτρά της Ελλάδας που θα σας χαλαρώσουν!

Τα ιαματικά λουτρά της Ελλάδας που θα σας χαλαρώσουν!

ιαματικά λουτρά

Αναζητείτε κάτι διαφορετικό; Μία εκδρομή εδώ κοντά που θα σας χαλαρώσει; Τα ιαματικά λουτρά είναι μία υπέροχη λύση!

 

Όλες οι περιοχές της Ελλάδας έχουν να προσφέρουν και τη δική τους ομορφιά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλές επιλογές για εκδρομές-πολύ κοντά μας. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό και κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε σάς έχουμε τη λύση. Τα ιαματικά λουτρά είναι μία ιδιαίτερη και ξεκούραστη επιλογή που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και να κάνετε ένα pause στην καθημερινότητα. Μια εμπειρία με θεραπευτικές ιδιότητες! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 200 ιαματικές πηγές στη χώρα μας, ωστόσο φυσικά δεν είναι όλα ιαματικά.

Λουτρά Πόζαρ

Τα πιο φημισμένα λουτρά της Βορείου Ελλάδος. Τα ζεστά νερά αναβλύζουν από το βουνό της περιοχής, χαρίζοντας στιγμές χαλάρωσης-βουτηγμένες στο υπέροχο φυσικό τοπίο. Κάθε χρόνο οι επισκέπτες γίνονται όλο και περισσότεροι, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις hot περιόδους.

 

Λουτρά Αιδηψού

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα ιαματικά λουτρά της χώρας! Από την αρχαιότητα έως και σήμερα αποτελούν πόλο έλξης, χάρη στα θερμά νερά που αναβλύζουν από 80 πηγές. Οι θεραπευτικές ιδιότητές τους είναι μεγάλες, καθώς το νερό περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο.

 

Λουτρά Ικαρίας

Η Ικαρία, φημισμένη για όσα προσφέρει για σώμα και ψυχή, ενδείκνυται για εκδρομές όλο τον χρόνο. Τα ιαματικά λουτρά της φτάνουν σε θερμοκρασία 52 βαθμών κελσίου και βρίσκονται σε ένα σπήλαιο κοντά στη θάλασσα.

 

Πηγές Μεθάνων

Στους πρόποδες ενός ηφαιστειογενούς όρους στην περιοχή των Μεθάνων της Αττικής βρίσκονται τρεις ιαματικές πηγές, οι οποίες είναι ελεύθερες για το κοινό.

 

Λουτρά Σμοκόβου

Πολύ κοντά στην Καρδίτσα, σε υψόμετρο 450 μέτρων, θα βρείτε τα ιαματικά λουτρά Σμοκόβου. Μία πισίνα με ζεστά νερά που περιβάλλεται από μία τεράστια τζαμαρία με θέα το δάσος σάς περιμένει για μια υπέροχη εμπειρία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.