Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Τάο του Γιώργου Καφετζόπουλου στη Θεσσαλονίκη!

Το Τάο του Γιώργου Καφετζόπουλου στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα,η θεατρική παράσταση Τάο του Γιώργου Καφετζόπουλου θα φιλοξενείται στο θέατρο Αυλαία.

 

Η παράσταση του σύγχρονου θεατρικού έργου του Γιώργου Καφετζόπουλου, το Τάο, σημείωσε επιτυχία στην Αθήνα, την προηγούμενη σεζόν. Τώρα, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στο Θέατρο Αυλαία, από τις 16 έως και 25 Νοεμβρίου! Πρόκειται για μία άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα και έχουν δραματικά μοιραίες συνέπειες. Το κείμενο υπογράφει ο Γιώργος Καφετζόπουλος, ο οποίος είναι και από τους ηθοποιούς της παράστασης, μαζί με τον Γιώργο Καφετζόπουλο και τον Θοδωρή Σκυφτούλη. Η Δανάη Σπηλιώτη είναι η σκηνοθέτρια του έργου.

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Ανδρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότησή του, μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό βασίλειο της νύχτας. Ωστόσο, ο Ιωσήφ Μωυσίδης ανεβαίνει σαν το φύδο και τρέχει στην Αθήνα, καθώς δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα. Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών και φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Αυτός που θα σε κάνει “μάγκα” ή θα φέρει τη “φώτιση”. Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι;

 

Η ιστορία μίας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας. Το Τάο, έχοντας δεχτεί τόσα θετικά σχόλια και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, σάς περιμένει στο Θέατρο Αυλαία. Εισιτήρια στο www.more.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.