Home / Fashion  / Τα αλάνθαστα trends για το πιο πετυχημένο Christmas look!

Τα αλάνθαστα trends για το πιο πετυχημένο Christmas look!

αλάνθαστα trends

Θέλεις να έχεις σίγουρα ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο look; Αυτά είναι τα αλάνθαστα trends που θα σε βοηθήσουν!

 

 

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε το πιο πετυχημένο και λαμπερό outfit για τις ημέρες των Χριστουγέννων! Θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, να κάνουμε τη διαφορά και να περάσουμε φανταστικά! Κάποιες από εμάς βρίσκουν την εορταστική περίοδο ως ευκαιρία για να πειραματιστούν με το στυλ τους και άλλες προτιμούν τις πιο safe επιλογές, για να απολαύσουν καλύτερη τη στιγμή. Εμείς θα σου δώσουμε τα αλάνθαστα trends των Christmas looks, με τα οποία και μπορείς να δώσεις statement εμφανίσεις, αλλά και να έχεις ένα σίγουρα φανταστικό look!

 

 

Ποια είναι, λοιπόν, τα αλάνθαστα trends που μας βάζουν αυτόματα σε Xmas mood; Βελούδινα, metallic, sequined, sheer, με δαντέλες, με παγιέτα ή glitter, mini, maxi ή midi, με πούπουλα ή με cut outs. Από φορέματα, φούστες, μέχρι tops, πουκάμισα ή σακάκια! Επίλεξε ένα item που έχει ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, σε ένα γιορτινό χρώμα και προσαρμοσέ το στο στυλ σου! Φυσικά μπορείς να επιλέξεις και ένα minimal κομμάτι και να προσθέσεις πολλά statement αξεσουάρ!

 

 

Ένα λαμπερό co ord set- όπως π.χ. παντελόνα με blazer- θα εντυπωσιάσει!. Οι μπαλαρίνες, τα kitten heels και τα πέδιλα είναι τα must παπούτσια! Φιόγκοι, τούλια και ιδιαίτερα καλσόν θα κάνουν την εμφάνισή σου ακόμα πιο ονειρεμένη! Μην ξεχνάς ότι τα αλάνθαστα trends δεν αρκούν! ειάζονται φυσικά και τα κοσμήματα, το μακιγιάζ και το χτένισμα!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.