Home / Fashion  / Εσύ πώς θα φορέσεις το κόκκινο αυτές τις γιορτές;

Εσύ πώς θα φορέσεις το κόκκινο αυτές τις γιορτές;

Η αγάπη μας για το κόκκινο απογειώνεται την εορταστική περίοδο. Ένα χρώμα που ήταν στην κορυφή των τάσεων, δε θα έλειπε από τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες μας!

Cherry red, φλογερό κόκκινο και μπορντό! Το κόκκινο αγαπήθηκε πάρα πολύ το 2023 και τώρα φτάνει στο απόγειό του! Η εορταστική περίοδο είναι η ιδανικότερη για να υιοθετήσετε αυτήν την εκπληκτική απόχρωση! Φοράμε κόκκινο στις glam εμφανίσεις μας, στις πιο casual, αλλά και σε οποιαδήποτε περίσταση επιθυμούμε! Μέσα από φορέματα, διαφάνειες ή δαντέλες, blazers, φούστα, tops και φυσικά αξεσουάρ!

 

Τελευταία έχει γίνει trend το κόκκινο καλσόν συνδυασμένο με κόκκινα παπούτσια! Υπέροχος τρόπος για να φορέσετε το κόκκινο είναι και με ένα total red look. Συγκεντρώσαμε μερικά outfits από fashion experts και σας δίνουμε το κατάλληλο εορταστικό inspo. Σας δείχνουμε πώς μπορείτε να έχετε το συγκεκριμένο χρώμα ως πρωταγωνιστή του outfit, αλλά και ως συμπληρωματική πινελιά! Η Nina Sandbech αποτέλεσε μεγάλη εκπρόσωπο του συγκεκριμένου χρώματος, καθώς είναι γνωστή για τις bold και colorful εμφανίσεις της!

 

Ανακαλύψτε τα outfits που συγκεντρώσαμε και πάρτε ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε red inspired outfits! Ανακαλύψτε τα outfits που συγκεντρώσαμε και πάρτε ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε red inspired outfits!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram http://www.gucci.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.