Home / Fashion  / Ο Lil Nas X στη νέα καμπάνια της Coach

Ο Lil Nas X στη νέα καμπάνια της Coach

Lil Nas
Η Coach συνεργάζεται με τον Lil Nas X, κυκλοφορώντας μία καμπάνια που “φωνάζει” Y2K!

 

Για τη νέα της καμπάνια, η Coach συνεργάστηκε με τον global brand ambassador της, Lil Νas X, προκειμένου να προσφέρει μία ολοκληρωμένη capsule συλλογή. Με τίτλο “The Lil Nas X Drop”, η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από άνετα ready-to-wear κομμάτια και αξεσουάρ, τα οποία επιλέχθηκαν από τον διάσημο ράπερ.

 

 

Η καμπάνια της συλλογής της Coach σκηνοθετήθηκε και επιμελήθηκε καλλιτεχνικά από τον ίδιο τον Lil Νas X. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο ράπερ πόζαρε με τα νέα κομμάτια του brand,.μέσα σε ένα σκηνικό που ζητοκραυγάζει Y2K.

 

 

Η χειμερινή μας συλλογή είναι εμπνευσμένη από την πεποίθησή μου ότι η μόδα έχει να κάνει με.την εξερεύνηση και τον εορτασμό όλων αυτών που είσαι”, είπε ο Stuart Vevers, creative director της Coach. “Για να δημιουργήσουμε τη συλλογή, στραφήκαμε στα αρχεία του brand και εμπνευστήκαμε επίσης από τη σύνδεση του Lil Nas X.με τη μουσική και τη νυχτερινή ζωή. Εξελίσαμε τα στυλ κληρονομιάς που εισήχθησαν στην πασαρέλα την περασμένη σεζόν, ενισχύοντας το χρώμα, την υφή.και τα σχέδια, για να δημιουργήσουμε κομμάτια που να γιορτάζουν την αγάπη μας για την.ατομικότητα και την αυθεντική αυτοέκφραση που μοιραζόμαστε”.

 

Lil Nas

 

Η “The Lil Nas x Drop” θα είναι διαθέσιμη στις 26 Δεκεμβρίου στο official site της Coach. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada