Home / Men  / Τα έξυπνα γυαλιά του Snapchat επιστρέφουν σε μια ανανεωμένη έκδοση

Τα έξυπνα γυαλιά του Snapchat επιστρέφουν σε μια ανανεωμένη έκδοση

 

Τα γυαλιά ηλίου του Snapchat επέστρεψαν και είναι ακόμη πιο cool.

 

Η νέα έκδοση των γυαλιών ηλίου του Snapchat επιστρέφει με νέες δυνατότητες βοηθώντας σας να αποτυπώσετε κάθε στιγμή της ζωής σας και να την μοιραστείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας φίλους.

 

 

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης, η Snapchat παρουσίασε το Spectacles 2.0. Τα νέα έξυπνα» γυαλιά ηλίου, Snapchat Spectacles, είναι ελαφρώς μικρότερα και ελαφρύτερα από τα προηγούμενα, με μικρές τροποποιήσεις ως προς το  design και κυκλοφορούν σε νέα υπέροχα χρώματα.

 

 

Η ανανεωμένη έκδοση επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών και όχι μόνο βίντεο, είναι αδιάβροχη και έτοιμη να σας συντροφεύσουν στις νέες σας εμπειρίες. Σ ό,τι αφορά την φόρτιση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας επιτρέπει με μια μόνο φόρτιση να καταγράψετε περίπου 70 βίντεο αλλά αν μείνετε από μπαταρία μην ανησυχείτε. Έχετε την δυνατότητα να φορτίσετε τα  γυαλιά σας εν κινήσει στην ενσωματωμένη θήκη φόρτισης! Ακόμη, τα ανανεωμένα έξυπνα γυαλιά δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετήσει φακούς για εκείνους που έχουν προβλήματα όρασης.

 

Πως τα χρησιμοποιείτε:

Πατήστε το κουμπί για να εγγράψετε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων. Πατήστε ξανά το κουμπί για να παρατείνετε την καταγραφή βίντεο έως και 30 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά για την λήψη φωτογραφίας πατήστε το κουμπί παρατεταμένα.

 

Τα Snapchat Spectacles 2.0 είναι ήδη διαθέσιμα σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία, ενώ αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσουν σε 13 χώρες της Ευρώπης στην τιμή των €174.99.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!