Home / Good Life  / Ταξίδια εκδίκησης: Τι περιλαμβάνει η νέα travel τάση;

Ταξίδια εκδίκησης: Τι περιλαμβάνει η νέα travel τάση;

Ταξίδια εκδίκησης

Ακόμα και αν η εκδίκηση είναι μία λέξη με αρνητικό τόνο, τα ταξίδια εκδίκησης είναι μία καινούργια τάση με νόημα που δεν περίμενες….

 

Η πανδημία άλλαξε τη ζωή, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας. Ένα από τα πράγματα που μας έλειψαν είναι σίγουρα τα ταξίδια. Επιθυμούμε να ανακαλύψουμε νέους πολιτισμούς, να βρεθούμε κοντά με τη φύση και να συλλέξουμε μοναδικές εμπειρίες. Δύο χρόνια μετά τα σύνορα άνοιξαν και πλήθος κόσμου ξεκίνησε και πάλι τις εξορμήσεις. Όλο αυτό το κύμα δημιούργησε στα social media μία νέα τάση, τα λεγόμενα ταξίδια εκδίκησης. Τι μπορεί να σημαίνουν;

 

 

Η ζωή είναι μικρή και αξίζει να κάνεις το ταξίδι που ονειρεύεσαι εδώ και τόσο καιρό! Παίρνουμε εκδίκηση από την πανδημία και ξεκινάμε για νέες περιπέτειες. Αναπληρώνουμε τον χαμένο χρόνο, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε αν η ζωή μας μπει ξανά σε pause. Τα ταξίδια εκδίκησης έρχονται για να μας θυμίσουν να ζούμε το παρόν, ότι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας και ότι κάθε ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, μόνο κάτι θετικό μπορεί να μας προσφέρει.

 

“Είναι ένας άλλος τρόπος να πεις, “η ζωή είναι μικρή. Θέλω να κλείσω αυτό το ταξίδι. Θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου να συνδεθώ με την ανθρωπότητα και με τη φύση. Να εξερευνήσω τον κόσμο και να αναζητήσω εμπειρίες που με κάνουν να νιώθω ζωντανός”, δήλωσε η Erica Richter, Αντιπρόεδρος της Αμερικανικής εταιρείας ταξιδιωτικών συμβουλών για τη νέα τάση.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.