Home / Good Life  / Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα!

Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα!

Ταινίες της εβδομάδας 15-21 Νοεμβρίου! 

4 ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο κινηματογραφικό πανί αυτή την εβδομάδα και μας προσκαλούν στην κινηματογραφική αίθουσα! 

 
Κορίτσι

Η 15χρονη Λάρα είναι αποφασισμένη να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα. Με την υποστήριξη του πατέρα της, ρίχνεται στην απόλυτη μάχη. Η αγανάκτηση και η ανυπομονησία της μεγαλώνουν καθώς συνειδητοποιεί ότι το σώμα της δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλασικού χορού- γιατί γεννήθηκε αγόρι. Έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του πατέρα της κι αγνοώντας το υποτιμητικό βλέμμα των πολλών, βαδίζει χορεύοντας προς το ανέφικτο.

 

Σκηνοθεσία: Lukas Dhont

Ηθοποιοί: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, Tijmen Govaerts

 

 

 

Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

Η δημιουργός του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στη νέα της σειρά ταινιών, Τα Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαντ. Το σίκουελ μας ταξιδεύει στο 1927, λίγους μήνες αφότου ο Νιούτ βοήθησε να αποκαλυφθεί ο περίφημος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ. Ωστόσο ο Γκρίντελβαλντ απέδρασε και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους, μισαλλόδοξους οπαδούς. Ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο μάγος και ήταν κάποτε καλός του φίλος, Άλμπους Ντάμπλντορ. Ο Άλμπους θα ζητήσει τη βοήθεια του Σκαμάντερ και ο Νιούτ μαζί με τους Τίνα, Τζέικομπ και Κουίνι θα ξεκινήσουν μία αποστολή που θα δοκιμάσει την πίστη τους σε έναν όλο και πιο επικίνδυνο, διχασμένο, κόσμο μαγείας.

 

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουάτερστον, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ

 

 

Αιγαίο SOS

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

 

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου

 

 

 

Οι Κληρονόμοι

Η Τσέλα και η Τσικίτα, δύο γυναίκες που προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες, συμβιώνουν για πάνω από 30 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα η οικονομική τους κατάσταση έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να αρχίζουν να πουλάνε κάποια από τα αντικείμενα που έχουν κληρονομήσει.Όταν η Τσικίτα καταδικάζεται λόγω χρεών και φυλακίζεται, η Τσέλα καλείται να αντιμετωπίσει μόνη αυτή τη νέα πραγματικότητα, και αρχίζει να κάνει την οδηγό για μια παρέα ηλικιωμένων και πλούσιων κυριών. Η Τσέλα συνηθίζει σε ένα καινούριο τρόπο ζωής, και όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει την αρκετά νεότερή της Άντζι που της κεντρίζει το ενδιαφέρον και την ωθεί να κάνει την προσωπική της επανάσταση.

 

Ηθοποιοί: Ανα Μπρουν, Μαργκαρίτα Ιρούν, Ανα Ιβάνοβα
Σκηνοθεσία: Μαρσέλο Μαρτινέσι

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!