Home / Good Life  / Τήνος: Γιατί να τελειώσεις το καλοκαίρι σου εκεί;

Τήνος: Γιατί να τελειώσεις το καλοκαίρι σου εκεί;

Το  νησί που λανθασμένα έχουμε συνδέσει μόνο με τη θρησκευτική του σημασία είναι τόσα πολλά άλλα. Τήνος here we come!

 

Ναι κι όμως η Τήνος δεν θα έπρεπε να είναι γνωστή μόνο για το θρησκευτικό της κομμάτι! Είναι ένα νησί με πάνω από 60 χωριά, σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις serf, έχει φανταστικές παραλίες, έντονη ζωή και ικανοποιεί κάθε λάτρη του φαγητού! Ξεκινάμε τη νοερή επίσκεψη μας από τη χώρα, όπου θα δεις την τέχνη να ανθίζει και την ελληνική ομορφιά να ξεδιπλώνεται σε κάθε γωνία. Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω ο τομέας της τέχνης τότε πρέπει να επισκεφτείς το μαρμάρινο χωριό, τον Πύργο, που είναι γεμάτο με μουσεία.

Τα ορεινά και παραθαλάσσια χωριά της είναι τόσο εκπληκτικά, αλλά και τόσα πολλά!Παράλληλα σου δίνουν και έναν λόγο να επιστρέψεις στο νησί! Σε κάθε ένα από αυτά θα γευτείς πιάτα που θα σε συναρπάσουν και θα θαυμάσεις φανταστική θέα και γνήσια γραφική νησιώτικη αρχιτεκτονική. Η Τήνος, σε όποια ταβέρνα και αν πας, θα καταλάβεις ότι είναι ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι. Το νησί θα συνδέσει το καλοκαίρι σου με το καλό φαγητό!

Και στη νότια, αλλά και στη βόρεια πλευρά του νησιού θα βρεις φανταστικές παραλίες. Εκεί θα απολαύσεις τον ήλιο, τη θάλασσα και την αμμουδιά. Σε όλα τα σοκάκια της θα ανακαλύψεις  φανταστική και αυθεντική διασκέδαση! Η Τήνος είναι ένας θησαυρός της χώρας μας και αξίζει να της δώσεις μία ευκαιρία. Τι λες;

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.