Home / Good Life  / Αστυπάλαια: Η πεταλούδα της χώρας μας!

Αστυπάλαια: Η πεταλούδα της χώρας μας!

Αστυπάλαια

Αν δούμε έναν χάρτη θα δούμε ότι η Αστυπάλαια μοιάζει με μία πεταλούδα! Ποιες είναι οι ομορφιές που κρύβει; Ανακαλύψτε τους λόγους που την καθιστούν από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά!

 

Το νησί που αποδεικνύει την ομορφιά της απλότητας! Η πεταλούδα του Αιγαίου, η Αστυπάλαια είναι must visit. Με τα χαρακτηριστικά λευκά σπιτάκια της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και όλες οι ομορφιές που προσφέρει αξίζει να την επισκεφτείτε αυτό το καλοκαίρι! Ακόμα και αν μοιάζει απλή και ήσυχη είναι γεμάτη ζωντάνια και χρώματα χαράς! Με το κάστρο της στο υψηλότερο σημείο του νησιού, τις εκκλησίτσες της και τους εμβληματικούς ανεμόμυλους που σε καλωσορίζουν θα μαγευτείς από την πρώτη στιγμή!

 

https://www.instagram.com/p/CTHt6umoqM2/?hl=en

 

Οι παραλίες της χαρακτηρίζονται από ηρεμία, ποικιλία και γαλαζοπράσινα νερά! Βάτσες, Καμινάκια, Λιβάδι, Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Ιώάννης. Πλάκες, Χρυσή Άμμος και Στενό! Αφού επισκεφτείς μία από αυτές και βιώσεις το καλοκαιρινό όνειρο ήρθε η ώρα να γευτείς τοπικά προϊόντα που υπάρχουν μόνο στην Αστυπάλαια! Φρέσκα θαλασσινά, λαμπριανό, αρντιστά, πουγκιά με χλωρή, λαμπροκούλουρα και ξηροτήγανα. Στις ταβέρνες του νησιού οι ντόπιοι σου εξηγούν την ιστορία των πιάτων!

 

https://www.instagram.com/p/CR_w_tbIH7W/?hl=en

Στην Αστυπάλαια θα ερωτευτείς από την αρχιτεκτονική, τη θάλασσα, τους ανθρώπους και την κουζίνα. Η αύρα που αποπνέει είναι ότι χρειάζεσαι για να ζήσεις το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι!

https://www.instagram.com/p/CGm6MealKCU/?hl=en

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.