Home / Fashion  / Στυλ και κρύο πάνε μαζί μόνο χάρη σε ένα πετυχημένο layering

Στυλ και κρύο πάνε μαζί μόνο χάρη σε ένα πετυχημένο layering

Όλα τα κομμάτια για ένα πετυχημένο layering που θα σε προστατεύσει από το κρύο.

 

Η θερμοκρασία πέφτει και αυτό που θα μας σώσει για να παραμείνουμε stylish είναι ένα πετυχημένο layering. Δοκιμασμένη συνταγή ένα πουκάμισο με ένα πουλόβερ και ένα σακάκι. Τα cardigans, hot trend της περιόδου, φοριούνται υπέροχα με ζιβάγκο, bodies, πουκάμισα και πουλόβερ.

 

 

Σίγουρα το ζιβάγκο θα είναι το statement piece που θα μας σώσει. Φοριέται με πουκάμισα, με κάθε πανωφόρι, με vests, με πόντσο ή κάπες, με διαφάνειες ακόμα και με φορέματα. Το κασκόλ θα προσθέσει μία ελαφριά στρώση στο στυλ σας και θα σας κρατήσει ζεστές. Τέλος, ένα ακόμα κομμάτι που θα σας βοηθήσει είναι τα vests, τα οποία έχουν αποδειχθεί σε εξαιρετικό item που δημιουργεί εύκολα και γρήγορα ένα πιο στυλάτο αποτέλεσμα.

 

 

Για να είσαι πιο σίγουρη ότι το look σου θα είναι ομοιόμορφο και πετυχημένο πρώτα πειραματίσου επιλέγοντας γήινες και σκούρες αποχρώσεις και στη συνέχεια επέλεξε πιο ζωντανά χρώματα. Ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις με τα υφάσματα και να δημιουργήσεις τα ωραιότερα σύνολα. Προσπάθησε να έχεις μια ισορροπία, κρατώντας το σημαντικό ότι ο μαγικός αριθμός στο layering είναι το 3.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.