Home / Fashion  / Ένα ζέρσεϊ φόρεμα είναι πάντα essential

Ένα ζέρσεϊ φόρεμα είναι πάντα essential

Το φόρεμα που αγαπάμε να φοράμε συνέχεια δεν είναι άλλο από το ζέρσεϊ φόρεμα. Δείτε πώς να το συνδυάσετε εύκολα και έξυπνα.

 

Στη λίστα με τα must have για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας πρέπει να προσθέσετε και ένα ζέρσεϊ φόρεμα. Άνετο, θηλυκό και απίστευτα ευκολοφόρετο, θα δημιουργήσει μια stylish εμφάνιση και θα αγκαλιάσει υπέροχα το σώμα. Με αυτό το essential dress πετυχαίνουμε αυτό που λέμε perfect fit. Κομμάτι κλειδί για να έχετε εύκολα και χωρίς πολύ styling το απόλυτο φθινοπωρινό ή χειμερινό outfit. Κυκλοφορεί σε διάφορες cozy υφές, με ζιβάγκο ή χωρίς και με μικρές διακυμάνσεις στο μήκος του.

 

Φορέστε το με τις αγαπημένες σας μπότες. Δερμάτινες και cowboy θα ταιριάξουν φανταστικά. Τα statement παλτό, jacket ή bomber σας θα απογειωθούν χάρη στο ζέρσεϊ φόρεμα. Δοκιμάστε το ακόμα και με sneaker ή τολμήστε να φορέσετε από πάνω ένα πουλόβερ ή ένα hoodie. Πρόκειται για το ιδανικό φόρεμα, για να έχετε μία bohemian εμφάνιση ή μία πιο urban and sexy. Ένα cardigan ή ένα πόντσο αποτελούν τέλειες πινελιές. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με το τελευταίο trend dress over pants, αυτό το φόρεμα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Τέλος, μην ξεχάσετε να προσθέσετε κοσμήματα ή ακόμα και μία ζώνη.

 

Το ζέρσεϊ φόρεμα θα γίνει η νέα αγαπημένη σας fashion εμμονή και αυτά τα σχέδια θα σας πείσουν.

 

Access Fashion

Courtesy of Access Fashion

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Giorgio Armani

Courtesy of Giorgio Armani

 

Karl Lagerfeld

Courtesy of Karl Lagerfeld

 

Jacquemus

Courtesy of Jacquemus

 

Marks & Spencer

Courtesy of Marks and Spencer

 

H&M

Courtesy of H&M

 

Κεντρική photo: Amina Muaddi

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.