Home / Fashion  / Τι να φορέσω αυτό το τριήμερο;

Τι να φορέσω αυτό το τριήμερο;

τριήμερο

Σου δίνουμε την καλύτερη στυλιστική έμπνευση, για να είσαι άκρως εντυπωσιακή και αυτό το τριήμερο.

 

Ακόμα και αν οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν, κατέφθασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό και ανοιξιάτικο break από την καθημερινότητα. Μάλιστα, είναι και ο τελευταίος σταθμός πριν από το πολυπόθητο καλοκαίρι. Έχουμε, ήδη, αρχίσει να οργανώνουμε το τι θα κάνουμε αυτές τις ημέρες. Εκδρομές, βόλτες στην πόλη ή στη φύση, nights out, ενώ οι πιο τολμηροί θα πάνε και θάλασσα. Ωστόσο, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και ο ήλιος θα “κρυφτεί”, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη δύσκολη την εύρεση απάντησης στο ερώτημα τι να φορέσω αυτό το τριήμερο.

 

Οι επιλογές, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες, είναι μία mini φούστα με ένα υπέροχο top και ένα wide leg με ένα blazer. Safe, stylish και πάντα κομψό. Μπορείτε να πειραματιστείτε με το layering, φορώντας ένα πουκάμισο με ένα top. Για τις βραδινές εξόδους σας, μία παντελόνα και ένα bralette σε ιδιαίτερο print είναι μία φανταστική επιλογή. Μπορείτε να φορέσετε μία φούστα ή ένα relaxed παντελόνι με ένα cardigan ή με ένα ελαφρύ πουλόβερ. Φούστα με T-shirt και jacket ή co-ord set με leahter jacket είναι αλάνθαστοι συνδυασμοί. Φυσικά, το denim, τα έντονα χρώματα ή ένα μονόχρωμο look θα σας μετατρέψουν στην πιο well dressed γι’ αυτό το τριήμερο.

 

Δείτε όσα looks συγκεντρώσαμε, τα οποία είναι ιδανικά για το ανοιξιάτικο τριήμερο που έρχεται. Enjoy!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.