Home / Good Life  / Σε αυτούς τους προορισμούς ο χειμώνας είναι μαγεία!

Σε αυτούς τους προορισμούς ο χειμώνας είναι μαγεία!

προορισμούς

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται σε κάποιους, μερικοί άνθρωποι είναι λάτρεις του χειμώνα. Ανακαλύψτε τους προορισμούς που γιορτάζουν τη μαγεία!

 

Τον χειμώνα χωριζόμαστε σε δύο στρατόπεδα. Στην πρώτη ομάδα ανήκουν όσοι θέλουν να κλειστούν στο σπίτι τους και να μην βγουν μέχρι να φύγει το κρύο. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τον χειμώνα και τα χιόνια και αναζητούν προορισμούς που γιορτάζουν τη μαγεία του. Η φράση παίρνουμε τα βουνά γίνεται πραγματικότητα. Αναζητούμε μέρη παραμυθένια, βγαλμένα από κάποια ταινία! Που θα τα βρούμε λοιπόν;

 
South Tyrol, Ιταλία

Στην ιταλική επαρχία του Νότιου Τιρόλου, στις Δολοματικές άλπεις, θα βρείτε έναν μαγικό προορισμό που θα κάνει κάθε χειμερινό όνειρο πραγματικότητα.

 

Hallstatt, Αυστρία

Το συγκεκριμένο παραμυθένιο χωριό ανήκει στη λίστα με τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και ενέπνευσε τα σκηνικά για τις ταινίες Frozen της Disney.

 

Le Chinaillon, Γαλλία

Στην ανατολική Γαλλία, το χωριό Le Chinallion είναι διάσημο για το υπέροχο φαγητό του, τις βουνοπλαγές του, οι οποίες είναι υπέροχες για ski, και το μεθυστικό κρασί του.

 

Grinderwald, Ελβετία

Από τους πιο διάσημους προορισμούς για όσους αγαπούν τον χειμώνα. Τα φυσικά τοπία του κόβουν την ανάσα και ενδείκνυνται για σκι και πεζοπορία.

https://www.instagram.com/p/C2NHk3LtnkN/

 

St. Moritz, Ελβετία

A dreamy winter resort! Εδώ η πολυτέλεια απογειώνεται και ενώνεται με το φυσικό τοπίο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.