Home / Men  / Ρεάλ Μαδρίτης και Y-3 σε μια μοναδική travel collection!

Ρεάλ Μαδρίτης και Y-3 σε μια μοναδική travel collection!

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Y-3 by Adidas δημιούργησαν μαζί μια ξεχωριστή ταξιδιωτική συλλογή, εμπνευσμένη από τα χρώματά τους!

Έχοντας γιορτάσει την 120η επέτειο του εμβληματικού συλλόγου της Ρεάλ Μαδρίτης με μια ειδική στολή για τη σεζόν 2021/2022, φέτος η Y-3 by Adidas και η Ρεάλ Μαδρίτης.ενώθηκαν για άλλη μια φορά για να φέρουν την ξεχωριστή προοπτική του Yohji Yamamoto,.με μια ταξιδιωτική συλλογή επτά κομματιών.

 

Εμπνευσμένη από τη χαρακτηριστική μονοχρωματική χρωματική παλέτα τόσο της Real Madrid όσο και της Y-3, η ίδια η. ταξιδιωτική συλλογή αποτελείται από μια κομψή επιλογή κομματιών σε μαύρο. Αποτέλεσμα “διασταύρωσης”  ραπτικής και αθλητικής ένδυσης, η συλλογή περιλαμβάνει ένα κοντομάνικο και ένα μακρυμάνικο πόλο,.ένα σορτς, ένα παντελόνι φόρμας, μία αθλητική μπλούζα, ένα τζάκετ και ένα premium σακάκι από faux δέρμα, το καθένα φτιαγμένο με αθλητικά υφάσματα και φυσικά πάντα με το σήμα υπογραφής του Yohji Yamamoto και το έμβλημα της Real Madrid.

 

 

Το λανσάρισμα της ταξιδιωτικής συλλογής συνοδεύει μια καμπάνια που τραβήχτηκε από τον πρωτοπόρο φωτογράφο Gabriel Moses με έδρα το Λονδίνο και παρουσιάζει εικόνες του παρελθόντος και του παρόντος της Ρεάλ Μαδρίτης,.με τους Naomie Feller, Jude Bellingham, David Alaba, Misa Rodríguez και Zinedine Zidane.

 

 

Από τις 8 Μαρτίου το Y-3 for Real Madrid Travel Range είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στο adidas.com/y-3,.στα Real Madrid Official Stores, στο shop.realmadrid.com και σε επιλεγμένα καταστημάτα λιανικής.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath