Home / Men  / Τα πιο hot ανδρικά sneakers της άνοιξης

Τα πιο hot ανδρικά sneakers της άνοιξης

ανδρικά sneakers
Από νέες συνεργασίες μέχρι νέα sneaker icons, αυτές είναι οι καλύτερες κυκλοφορίες σε ανδρικά sneakers για την άνοιξη!

 

Καθώς οι athleisure συνεργασίες διαδέχονται η μία την άλλη, τα brands εξακολουθούν να μας εκπλήσσουν με τα νέα τους λανσαρίσματα. Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τις πιο hot κυκλοφορίες σε ανδρικά sneakers για αυτήν την άνοιξη!

 

The Onyx από Axel Arigato

 

Το σουηδικό brand Axel Arigato υποδέχεται το νέο του sneaker icon. Το The Onyx είναι ένα unisex μοντέλο, εμπνευσμένο από τα 80s, και θα κυκλοφορήσει αύριο στις 15 Μαρτίου σε 4 διαφορετικά χρώματα.

A Ma Maniére x Jordan Air Ship

 

Η A Ma Maniére επεκτείνει τις συνεργασίες της! Το brand ενώνει τις δυνάμεις του με τη Nike Jordan και δημιουργούν μαζί το AMM X Jordan.Air Ship, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου!

 

Puma x One Piece

 

Με τη σειρά της, η Puma συνεργάζεται ξανά με το.ιαπωνικό shōnen manga One Piece και παρουσιάζει ένα νέο suede sneaker σε 4 διαφορετικά σχέδια. Κάθε σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τους πρωταγωνιστές του manga, Luffy, Blackbeard, Shanks και Buggy. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συνεργασίες, η Puma έχει ανακοινώσει το λανσάρισμα των νέων sneakers. Τα “One Piece” x PUMA Suede Sneakers αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 23 Μαρτίου.

ανδρικά sneakers

Silver Blue από New Balance

 

Η New Balance αποκάλυψε ένα νέο ζευγάρι της χαρακτηριστικής σιλουέτας 991v2, ως μέρος της σειράς Made in UK που θα κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη. Αν και δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία του λανσαρίσματος, η New Balance έχει ανακοινώσει ότι το Silver Blue θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Nike x Bode

 

Η Bode συνεργάζεται με τη Nike και επανακυκλοφορούν ένα σχέδιο από τα 70s. Το Astro Grabber αποτελεί ένα από παλαιότερα μοντέλα της Nike, το οποίο σχεδιάστηκε για πρώτη φορά από τον συνιδρυτή του brand, Bill Bowerman. Το Astro Grabber Bode x Nike αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, σε μαύρο αλλά και σε μία vintage cream απόχρωση.

 

ανδρικά sneakers

James Harden x adidas Basketball

 

Για να γιορτάσει το παραδοσιακό κινέζικο φεστιβάλ Dragon Boat, η adidas Basketball συνεργάζεται με τον James Harden. Μαζί κυκλοφορούν το Harden Vo. 8, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στο Dragon Boat Festival με σχέδια εμπνευσμένα από παραδοσιακά κινέζικα υφάσματα.

 

ανδρικά sneakers

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Nike x AMM 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada