Home / Men  / Grooming  / Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές

Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές

Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές
Τα tips περιποίησης είναι απλά αλλά αποτελεσματικά.

Ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν λάβει τέλος. Μετά από τη θάλασσα, την έκθεση στον ήλιο και τις θερινές περιπέτειες είναι πολύ φυσικό η επιδερμίδα σου να έχει άμεση ανάγκη από πολλή περιποίηση και φροντίδα.

Τι να κάνεις για να το θρέψεις σε βάθος, να είσαι ενυδατωμένος σε πρόσωπο και σώμα και φυσικά λαμπερός;

 

Βάλε body lotion με αλόη.

Το τζελ της αλόης είναι πάρα πολύ ευεργετικό για το δέρμα σου. Χρησιμοποίησε μετά από κάθε σου μπάνιο lotion σώματος και βοήθησε το δέρμα σου να ξαναπάρει τα πάνω του. Μπορείς φυσικά να την απλώσεις και στο πρόσωπό σου. Είναι πραγματικά θαυματουργή.

Tip: Αν θεωρείς τη λοσιόν λιπαρή μπορείς να την αραιώσεις με λίγο νεράκι. Αν ακόμη αισθάνεσαι πως το δέρμα σου διψάει, χρησιμοποίησέ την πιο συχνά.

 
Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές

Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές; Σου έχουμε τρία δοκιμασμένα tips.

 

 

Κάνε face και body scrub.

Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που βλάπτουν σημαντικά την επιδερμίδα μας. Όταν τα τελευταία μένουν για πολύ καιρό στο πρόσωπό μας, κάνουν την επιδερμίδα θαμπή. Και όχι μόνο αυτό… μπορεί να προκαλέσουν δερματικά προβλήματα.

Τι να κάνεις λοιπόν; Απλά κάνε scrub. Θα σου χαρίσει βελούδινο δέρμα και λάμψη. Δες εδώ σούπερ εύκολη συνταγή για δικό σου scrub.

 

Πιες άφθονο νερό.

Μπορεί να μην αφορά σε κάποιο προϊόν περιποίησης αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό tip από όλα. Για να κρατηθείς ενυδατωμένος και να βοηθήσεις το δέρμα σου να είναι υγιές απλά πιες πολύ νερό. Πολύ όμως. Σίγουρα πιο πολύ από 2,5 λίτρα την ημέρα, σε καθημερινή βάση.

Το νερό είναι πηγή ζωής και ομορφιάς και το πιο σίγουρο όπλο σου για να κάνεις αποτοξίνωση και να “θεραπεύσεις” το δέρμα σου που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί στις διακοπές. Βάλτο στο πρόγραμμα λοιπόν. Θα σε αναζωογονήσει!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!