Home / Men  / Τα νέα items τεχνολογίας που θα σου αρέσουν

Τα νέα items τεχνολογίας που θα σου αρέσουν

Τα νέα items τεχνολογίας που θα σου αρέσουν
Τα items τεχνολογίας που θα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Αν η tech συλλογή σου θέλει μία ακόμη -ή μάλλον δύο- προσθήκες… Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς καινούργιο gadget και θέλεις να είσαι πάντα μέσα στα πράγματα.. Αν αγαπάς πάρα πολύ τις τεχνολογικές εξελίξεις… τότε αυτά τα items είναι για σένα, τον λάτρη της τεχνολογίας, τον λάτρη του νέου.

Πρακτικά αλλά και διασκεδαστικά τα παρακάτω gadgets θα σε ενθουσιάσουν! 

 
Charging Station.

Μια συσκευή που θα φορτίζει σχεδόν όλες τις συσκευές που έχεις στην κατοχή και στο σπίτι σου είναι τουλάχιστον χρήσιμη.

Αυτός ο τέλειος σταθμός φόρτισης διαθέτει 6 καλώδια και φορτίζει ταυτόχρονα πολλές συσκευές όπως το κινητό σου, το tablet σου, τα ακουστικά σου. Έτσι, δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς ενέργεια και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για καμιά σου συσκευή. Τέλειο;

 

Τα νέα items τεχνολογίας που θα σου αρέσουν

Courtesy of: Hercules Tuff

 

 

The New Nintendo Switch Lite.

Αν ψάχνεις τη νέα σου παιχνιδομηχανή, μάλλον ήρθε η στιγμή να σταματήσεις το ψάξιμο.

Η κονσόλα είναι ιδανική για όσους gamers θέλουν να παίζουν εν κινήσει. Για αυτό άλλωστε είναι και φορητή. Για να παίζεις όπου εσύ θέλεις, όποια στιγμή θέλεις. Στο σπίτι σου, στο ταξίδι, στο break από τη δουλειά… όπου θες. Τέλος, υποστηρίζει όλα τα software του Nintendo Switch που μπορούν να λειτουργήσουν σε handheld mode.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!