Home / Men  / Πώς να οργανώσετε την τέλεια game night στο σπίτι!

Πώς να οργανώσετε την τέλεια game night στο σπίτι!

game night

Οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες σημαίνουν ένα πράγμα: Οργάνωση της πιο διασκεδαστικής game night στο σπίτι! Τι θα χρειαστείτε, όμως;

 

Το έντονο κρύο σίγουρα μας αποτρέπει από το να βγούμε έξω, ειδικά τη νύχτα, που οι θερμοκρασίες πέφτουν περισσότερο. Ο χειμώνας, λοιπόν, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψουμε πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι μία game night στο σπίτι! Οργανώστε τέλειες βραδιές παιχνιδιού μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας και ζήστε μοναδικές στιγμές. Για να τα καταφέρετε, όμως, θα χρειαστείτε ιδιαίτερα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Και πού θα τα βρείτε; Στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos! Ετοιμάσαμε μία λίστα με τα επιτραπέζια που ξεχωρίσαμε, τα οποία θα λατρέψετε και δε θα σταματήσετε να παίζετε!

 

Have fun with friends

Μυστήριο και αγωνία κορυφώνονται πάντα με μία παρτίδα Cluedo. Ωστόσο, δε χρειάζεται να αρκεστείτε στην παραδοσιακή version του. Στο Comfuzio θα βρείτε φανταστικές θεματικές εκδοχές, όπως το “Cluedo: Σαμποτάζ στην ανοιχτή θάλασσα” και το Harry Potter themed!

 

Επιτραπέζιο Cluedo σε δύο διαφορετικές θεματικές εκδοχές, Comfuzio

 

Διαχρονική, αγαπημένη και η καλύτερη αφορμή για ατέλειωτη game night, η Monopoly δε σταματά να μας διασκεδάζει. Ειδικά όταν στο κατάστημα Public μπορούμε να τη βρούμε με θέμα την πιο αγαπημένη σειρά και την πιο δημοφιλή κούκλα. Friends or Barbie? Choose your vibe!

 

friends game night

Barbie και Friends Monopoly, Public

 

Αν και κάποια παιχνίδια παίζονται παραδοσιακά εκτός σπιτιού, οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν φροντίσει να τα φέρουν μέσα στο σπίτι μας, στις mini εκδοχές τους! Στο κατάστημα Tricks & Treats θα βρείτε επιτραπέζιες versions του Curling και των Dominoes και στο κατάστημα Flying Tiger Copenhagen τα mini Brain breaker και Pool table.

 

Curling και Dominoes επιτραπέζια της εταιρείας Lund London, Tricks & Treats

Mini Brain breaker και Pool table, Flying Tiger Copenhagen

 

Αν, πάλι, σας αρέσουν τα παιχνίδια με τις λέξεις, στο κατάστημα ΙΑΝOS θα βρείτε ένα επιτραπέζιο με αμέτρητες λέξεις, το οποίο, όμως, σας προκαλεί να… μετρήσετε τα λόγια σας. Θα τα καταφέρετε;

 

family game night

Βρες το Πες το! επιτραπέζιο για παιδιά και ενήλικες, IANOS

 

Have fun with family

Ποιος είπε ότι μία τέλεια game night γίνεται μόνο με φίλους; Διασκεδάστε φανταστικά και με την οικογένειά σας, με παιδικά παιχνίδια που απολαμβάνουν το ίδιο και οι ενήλικες. Στο κατάστημα Prénatal θα βρείτε τα πιο εκπληκτικά Lego, ένα λατρεμένο παιχνίδι που θα λειτουργήσει και εκπαιδευτικά για το μικρό σας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, στο κατάστημα Flexa θα ανακαλύψετε ψυχαγωγικά παιχνίδια που βασίζονται σε ξύλινες κατασκευές, όπως η δημιουργία sushi με κάρτες, αλλά και το Jenga!

 

Lego games, Prénatal

Ξύλινα επιτραπέζια για όλη την οικογένεια, Flexa

 

Snacks are must

Καμία game night δε θα είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα κατάλληλα snacks, που θα δώσουν μοναδική γεύση στη βραδιά σας. Αν θέλετε κάτι γρήγορο και εύκολο, επισκεφτείτε το κατάστημα Εν καρπώ και εφοδιαστείτε με καυτερά snacks ριζιού και pop corn σε διάφορες εκδοχές!

 

game night snacks

Καυτερά snacks ρυζιού και pop corn βουτύρου, Εν καρπώ

 

Μία επιλογή που συνοδεύει πολλές από τις βραδιές μας -είτε με φίλους, είτε με οικογένεια- είναι σίγουρα η πίτσα. Και η χειροποιήτη pizza special Από Τον Τόπο Μας, που θα βρείτε στο supermarket Μασούτης, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσετε το παιχνίδι!

 

Pizza special χειροποιήτη Από τον τόπο μας, Μασούτης

 

Let the game begin at Mediterranean Cosmos!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.