Home / Beauty  / Πώς να αφαιρέσετε μόνες το μανικιούρ

Πώς να αφαιρέσετε μόνες το μανικιούρ

το μανικιούρ

Αφαιρέστε το μανικιούρ σας μόνες στο σπίτι με προσοχή, χωρίς, όμως, να τραυματίσετε τα νύχια σας! Δείτε τα steps!

 

Όλες έχουμε βρεθεί στη θέση να βαρεθούμε τα νύχια μας ή να μην μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το επόμενο ραντεβού στη nail artist μας. Συνεπώς μπαίνουμε στον “πειρασμό” να αφαιρέσουμε μόνες το μανικιούρ που μας έφτιαξαν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ιδανικά είναι να κλείσουμε ένα ραντεβού για αφαίρεση, αλλά δεν αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει. Φυσικά και μπορούμε να το αφαιρέσουμε και μόνες μας. Ωστόσο, αν δεν το κάνουμε με προσοχή θα τα τραυματίσουμε και θα προκαλέσουμε ζημιά.

Removing gel Polish from nails. Woman pours remove liquid on a cotton pad, puts it on a nail and wraps the foil. Removing shellac nails. Do a manicure for yourself at home. Beauty, skin care, routine.

Θα πρέπει να διαθέσετε τον απαιτούμενο χρόνο και υπομονή για να γίνει σωστά η διαδικασία. Για αρχή λιμάρετε τα νύχια με μία καλή λίμα και αφαιρείται με απαλές κινήσεις τη γυαλάδα από το μανικιούρ. Προσθέτετε ένα nail lotion και μουλιάζετε τα νύχια σας στο ασετόν, είτε σε ένα μπολ, είτε με βαμβάκι, τυλίγοντας τα δάχτυλα σας με αλουμινόχαρτο. Μετά από περίπου 15 λεπτά το ημιμόνυμο θα έχει ξεκολλήσει από το νύχι σας.

 

Αφαιρέστε με ένα nail stick όλα τα υπολείμματα και στη συνέχεια ενυδατώστε καλά! Με αυτόν τον τρόπο και με αρκετή προσοχή θα έχετε γλυτώσει χρόνο και δε θα έχετε καταστρέψει τα νύχια σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.