Home / Beauty  / Πώς θα πετύχεις το face detox μετά τις γιορτές;

Πώς θα πετύχεις το face detox μετά τις γιορτές;

face detox
Αναζωογονούμε την επιδερμίδα μας με προϊόντα που θα χαρίσουν στο δέρμα μας το face detox που χρειάζεται, μετά τις γιορτές.

 

Τα Χριστούγεννα προσπαθούμε να αποτυπώσουμε όλη τη λάμψη των εορτών στο μακιγιάζ μας. Καλυπτικά foundation, glitter, έντονες σκιές και κραγιόν δίνουν το απόλυτο glam στοιχείο στην εμφάνισή μας. Ωστόσο, όλα αυτά τα καλλυντικά, καθώς και όλες αυτές οι ώρες που διατηρούμε το μακιγιάζ επάνω στο δέρμα μας,.έχουν την τάση να επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας. Μία ημέρα, λοιπόν, αφιερωμένη στο face detox επιβάλλεται, για να επαναφέρουμε το δέρμα μας στα φυσιολογικά του επίπεδα.

 

face detox

 

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός. Μία πολύ καλή λύση, που θα απομακρύνει κάθε πιθανό υπόλειμμα που μπορεί να μην καθαρίστηκε το προηγούμενο βράδυ, είναι η μέθοδος του double cleansing! Ένα ειδικό balm καθαρισμού θα απομακρύνει όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ, παράλληλα, θα ενυδατώσει την επιδερμίδα. Έπειτα, συνεχίζουμε με το αγαπημένο μας cleanser. Χρήσιμο tip: καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσουμε κάποιο βαρύ καθαριστικό, καθώς η επιδερμίδα μας έχει ήδη επιβαρυνθεί τις ημέρες των γιορτών από το μακιγιάζ και χρειάζεται ενυδάτωση.

 

Αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα, μπορούμε να συνεχίσουμε με μία αντιοξειδωτική μάσκα,.που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση τυχόν ατελειών, που δημιουργήθηκαν εξαιτίας του έντονου μακιγιάζ. Φυσικά, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει ενυδατικές μάσκες προσώπου, που θα προσδώσουν ενυδάτωση και λάμψη. Τέλος, συνεχίζουμε με κάποιο αναζωογoνητικό spray και έπειτα με το serum. Καλό θα ήταν να επιλέξουμε κάποιο όρο με συστατικό τη βιταμίνη C, που θα προσδώσει ενυδάτωση και λάμψη. Τέλος, ολοκληρώνουμε με την ενυδατική μας και, φυσικά, δεν ξεχνάμε την αντηλιακή προστασία.

 

Δείτε, παρακάτω, τα προϊόντα που θα προσφέρουν στο δέρμα ένα αναζωογονητικό face detox, μετά τις γιορτές!

 

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, Attica 

 

Cookies N Clean whipped clay pore detox face mask with salicylic acid & charcoal, Fenty Beauty 

face detox

 

Avocado Nourishing Hydration Mask, Kiehls

 

Σπρέι Ιαματικού Νερού, Avène

 

Vitamine C+E Glow Serum, Sephora 

 

Le Pétale eye wonder cream, MIELĒV

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada