Home / Beauty  / Προϊόντα για ψεύτικες φακίδες που μοιάζουν αληθινές!

Προϊόντα για ψεύτικες φακίδες που μοιάζουν αληθινές!

Για όλες εμάς που θα θέλαμε να έχουμε φυσικές φακίδες!

Λένε ότι πάντα θέλεις αυτό που δεν έχεις! Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και με τις φακίδες, οι οποίες για όλες εμάς που δεν έχουμε την τύχη να έχουμε λευκή επιδερμίδα και ginger μαλλιά, αυτά τα χαριτωμένα μικρά spots είναι το απόλυτο beauty mark.

 

Κι επειδή είναι το beauty trend της φετινής σεζόν, δε θα μπορούσαμε παρά να αναζητήσουμε τρόπους, ώστε να τις αποκτήσουμε. Τα χέρια μας “έλυσαν” τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία εγγυώνται ένα φυσικό αποτέλεσμα, μιας σύγχρονης “Πίπης Φακιδομύτης”!

 

 

1. Τhe Freck

To εύχρηστο αυτό προϊόν που θυμίζει eye-liner είναι το μυστικό που προτείνουν πολλές YouTubers ανάμεσα σε αυτές και το supermodel Candice Swanepoel. Mικρό αλλά θαυματουργό, μας δίνει τη δυνατότητα να σχηματίσουμε με ακρίβεια και λεπτομέρεια διάσπαρτες φακίδες, χάρη στην πολύ λεπτή μύτη του και στη σωστή απόχρωσή του, αφού είναι το fade καφέ που έχουν οι αληθινές φακίδες. Για ένα ακόμα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, ταμπονάρετε τα μικρά σημαδάκια με ένα beauty blender και λίγη πούδρα.

 

 

 

2.Faux Freckles™ #Faux AF Palette

Kι αν τα χέρια σας τρέμουν και καταλήγετε αντί για χαριτωμένες φακίδες να έχετε στο πρόσωπό σας μικρές μουτζούρες, το συγκεκριμένο kit είναι το ιδανικό για εσάς! Οι “Faux Freckles™” είναι κάτι σαν προσωρινό tattoo, που διαρκεί για 48 ώρες, όσο δηλαδή και ένα Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου θέλετε να μοιάζετε διαφορετική. Περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις για διαφορετικό τόνο επιδερμίδας και είναι αποδεδειγμένα μια value for money επιλογή, για ένα φυσικό αποτέλεσμα!

 

 

 

3. L’oreal Infallible Long-Lasting Eyeliner Pen

Πρόκειται για ένα eye-liner, το οποίο εξαιτίας της λεπτής του άκρης, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για να σχηματίσετε τις πολυπόθητες φακίδες σας. Είναι αδιάβροχο, οπότε μη φοβάστε ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαφανιστούν. Ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε το αποτέλεσμα, πατήστε λιγότερο ή περισσότερο το θαυματουργό αυτό προϊόν, που αποτελεί μία 2 σε 1 επιλογή, χρησιμοποιώντας το κανονικά και ως eye-liner!

 

 

 

 

Τι κι αν δε γεννηθήκαμε με αυτές; Τώρα μπορούμε να τις έχουμε για όσο και όποτε θέλουμε!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath