Home / Beauty  / Η Victoria Beckham μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare

Η Victoria Beckham μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare

Η Victoria Beckham μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare
Η Victoria Beckham και ο skincare guru Augustinus Bader ενώνουν τις δυνάμεις τους. 

H Victoria Beckham κυκλοφόρησε μία skincare συλλογή προϊόντων και όπως ήταν φυσικό διάλεξε για συνεργάτη της collection τον πιο ειδικό σε θέματα περιποίησης. Έτσι, συνεργάστηκε με τον Augustinus Bader, τον παγκοσμίου φήμης ειδικό επιστήμονα στα βλαστοκύτταρα, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας. 

 

Η Victoria Beckham μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare

Η Victoria Beckham μπαίνει δυναμικά στον χώρο του skincare

 

Η πρώτη συλλογή του brand ομορφιάς της Victoria Beckham beauty είναι πλέον γεγονός. Οι πληροφορίες για το πρώτο item περιποίησής της έχουν διαρρεύσει, με την κρέμα ελαφριάς υφής, The Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, να ξεχωρίζει πριν καλά καλά κυκλοφορήσει. Το συγκεκριμένο προϊόν σχεδιασμένο από τον Γερμανό διάσημο επίστημονα Augustinus Bader, είναι ένα υβριδικό item που συνδυάζει την ενυδατική κρέμα και το primer, ενώ στοχεύει εκτός από την ενυδάτωση και στην ανάνεωση των κυττάρων ώστε το δέρμα να είναι πιο υγιές, νεανικό και σφριγηλό. 

 

 

Η Victoria Beckham δήλωσε κατενθουσιασμένη: “Ήταν ένα όνειρο να αναπτύξω, μαζί με τον Augustinus, μια ενυδατική κρέμα που βελτιώνει την υγεία του δέρματός μου και μου δίνει αυτή τη φρέσκια, φυσική λάμψη που αγαπώ”. Με τον Augustinus Bader να συμπληρώνει “Είναι η πρώτη ενυδατική κρέμα του είδους της που ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματός σας, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το δέρμα σας για την μετέπειτα εφαρμογή μακιγιάζ”. Stay tuned για περισσότερα info! 

 

www.victoriabeckhambeauty.com

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!