Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πριν το Oppenheimer συστηνόμαστε ξανά με τον Cillian Murphy

Πριν το Oppenheimer συστηνόμαστε ξανά με τον Cillian Murphy

Ενδιαφέροντα facts για τον πρωταγωνιστή της σπουδαίας ταινίας του Christopher Nolan, Oppenheimer. Ας γνωρίσουμε τον Cillian Murphy.

 

Μία από τις σημαντικότερες ταινίες του καλοκαιριούκαι όχι μόνο- είναι αδιαμφισβήτητα το Oppenheimer του Christopher Nolan. Δυστυχώς, η πρεμιέρα της ταινίας για τις ελληνικές αίθουσες θα γίνει στις 24 Αυγούστου. Και ενώ την περιμένουμε με αγωνία, συστηνόμαστε ξανά με τον πρωταγωνιστή της, τον έναν και μοναδικό Cillian Murphy.

 

 

Θα ξεκινήσουμε με το fact ότι ο ηθοποιός ήθελε απεγνωσμένα να γίνει πρωταγωνιστής του Christopher Nolan. Ο σκηνοθέτης φύλαγε τον σπουδαίο ρόλο για τον ίδιο και του έκανε την πρόταση μέσα από ένα τηλεφώνημα. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν περίμενε αυτόν τον ρόλο για να γίνει διάσημος. Το ταλέντο του έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στην τόσο πετυχημένη σειρά Peaky Blinders.

 

 

Ο ίδιος αν και ήταν 15 χρόνια vegetarian έφαγε ξανά κρέας για τις ανάγκες της σειράς. Το signature κούρεμά του είχε λατρευτεί από το κοινό της σειράς , αλλά ο ίδιος δεν ήταν fun. Πριν σκεφτεί την υποκριτική είχε αποφασίσει να σπουδάσει νομική. Ένας από τους καθηγητές του τον παρότρυνε να γίνει ηθοποιός και ευτυχώς ο Cillian Murphy τον άκουσε. Ασχολείται πάρα πολύ και με τη μουσική, καθώς παλαιότερα ήταν μέλος ενός band στην Αγγλία.

 

 

Είναι πολύ χαμηλών τόνων, αλλά αφήνει τη σπουδαία δουλειά του να μιλήσει, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει να είναι με την οικογένειά του, να διαβάζει, να βλέπει ταινίες, να ακούει μουσική και να πηγαίνει για περπάτημα. Όσον αφορά στη δουλειά του, πάντα τον τραβούσαν τα πράγματα που έχουν μία πιο σκοτεινή πλευρά. Μερικές από τις αγαπημένες του ταινίες είναι οι εξής: Scarecrow, La Haine, The Night od the hunter και The Butcher.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.