Home / Cozyhome  / Πουά μοτίβα και χρώμα κατακλύζουν τη Louis Vuitton

Πουά μοτίβα και χρώμα κατακλύζουν τη Louis Vuitton

Τα πουά μοτίβα της Yayoi Kusama κατέκλυσαν τα καταστήματα της Louis Vuitton σε όλον τον κόσμο, στα πλαίσια της νέας συνεργασίας τους.

Το λανσάρισμα της συνεργασίας έφερε την ανακαίνιση κεντρικών καταστήματων του brand σε όλο τον κόσμο,.τα οποία μεταμορφώθηκαν με τα χαρακτηριστικά πουά μοτίβα της Kusama, τα ζωντανά animatronics.της ζωγραφικής της στις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά και ένα άκρως ρεαλιστικό φουσκωτό αντίγραφο της Kusama, που κοιτάζει πάνω από τη στέγη του καταστήματος της Louis Vuitton στα Ηλύσια Πεδία.

 

https://www.instagram.com/p/CnMFLBrtqRZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c630230a-1c40-4943-b2fd-799cd7c2933a

 

Το κατάστημα Champs-Élysées της Louis Vuitton, ένα κτίριο art-deco που χτίστηκε το 1912,.δέχτηκε τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Μεγάλες πουά πινελιές τοποθετήθηκαν σε όλη την πρόσοψη του κτιρίου.και συνδυάστηκαν με ένα μεγάλο αντίγραφο της Kusama, το οποίο είναι δεμένο και κοιτάζει πάνω από την οροφή του κτιρίου.

 

Πουά

 

Στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης, ένα pop-up location της Louis Vuitton μετατράπηκε σε “καμβά”. για το όραμα της Kusama. Ο χώρος καλύφθηκε με κίτρινο χρώμα και μαύρες πουά βούλες διαφορετικών μεγεθών.στους τοίχους, τα δάπεδα και την οροφή του.

 

 

Ένα pop-up store στο Soho της Νέας Υόρκης, διακοσμήθηκε με παρόμοιο τρόπο με το χαρακτηριστικά μοτίβα της Kusama, με πινελιές σε αποχρώσεις του κόκκινου πράσινου, του λευκού και του μπλε που καλύπτουν τη βαμμένη με λευκό χρώμα βιτρίνα, τους εσωτερικούς τοίχους, την οροφή και τα δάπεδα. 

 

Πουά

 

Η συλλογή είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ Louis Vuitton και Kusama, επιστρέφοντας μια δεκαετία αφότου ο οίκος μόδας και η καλλιτέχνης συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2012.

 

eu.louisvuitton.com

 

Photos: courtesy of Louis Vuitton.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath