Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιοι διακρίθηκαν στα φετινά CFDA βραβεία;

Ποιοι διακρίθηκαν στα φετινά CFDA βραβεία;

Το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας γιόρτασε τα βραβεία μόδας CFDA! Δείτε ποιοι παρέλαβαν βραβείο!

 

 

Η Amazon Fashion παρουσίασαν τα βραβεία μόδας CFDA 2023 στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Συγκεντρώθηκαν πολύ επώνυμοι, φορώντας τέρμα εντυπωσιακά outfits. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο Thom Browne, ενώ η οικοδέσποινα των βραβείων, Anne Hathaway, εντυπωσίασε το κοινό, όπως σε κάθε της εμφάνιση. Προχωράμε τώρα στα πολυπόθητα βραβεία! Το βραβείο Αμερικανίδας σχεδιάστριας γυναικείων ενδυμάτων της χρονιάς δόθηκε στην Catherine Holstein του brand Khaite. Ο Willy Chavarria εξασφάλισε το βραβείο του Αμερικανού Σχεδιαστή Ανδρικών Ενδυμάτων.

Το βραβείο American Accessory Designer of the year έλαβαν οι Ashley και Mary Kate Olsen, με το brand τους The Row. Η Rachel Scott με το brand Diotima τιμήθηκε με το βραβείο American Deisgner of the Year, με τον. Zac Posen και τον Charles Melton να τις παραδίδουν το βραβείο. Για το βραβείο Fashion Icon of the year, η ομάδα των CFDA επέλεξαν τη.Serena Williams, με την Kim Kardashian να τις δίνει το βραβείο.

CFDA

Η Gwyneth Paltrow έλαβε το βραβείο Καινοτομίας για το site της goop. Founder’s Award δόθηκε στον Domenico De Sole, στη Mara Hoffman το βραβείο Περιβαλλοντικής Αειφορίας και στον Jonathan Anderson το International Award.

CFDA

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.