Home / Fashion  / Celebrity Style  / Ποια celebrity looks πήραν το “approved” στις Χρυσές Σφαίρες;

Ποια celebrity looks πήραν το “approved” στις Χρυσές Σφαίρες;

Χρυσές Σφαίρες
Μόλις χθες πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του κινηματογράφου. Οι Χρυσές Σφαίρες ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές της μικρής και μεγάλης οθόνης, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ανυπομονησία για το επόμενο γεγονός της χρονιάς, τα Oscars. Όπως κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και οι φετινές Χρυσές Σφαίρες πλαισιώθηκαν με ένα άκρως εντυπωσιακό κόκκινο χαλί. Margot Robbie, Julia Garner, Merilyn Streep, Timothée Chalamet και Jared Leto ήταν μόνο μερικοί από τους celebrities που μας εντυπωσίασαν με τις red carpet επιλογές τους!

 

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε τα αγαπημένα μας looks στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.  Χρυσές Σφαίρες 

 

Margot Robbie

Η Margot Robbie συνέχισε τις εμφανίσεις εμπνευσμένες από την Barbie, επιλέγοντας ένα custom made φόρεμα από Armani Privé.

 

Billie Eilish

Εκτός από τη διάκριση στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, η Billie Eilish ξεχώρισε και με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα oversized σύνολο από Willy Chavarria, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Anita Ko.

 

 
Emma Stone

Η πρωταγωνίστρια του “Poor Things”, Emma Stone, πριν τη νίκη της εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων με ένα μάξι φόρεμα από Louis Vuitton.

 

 
Cillian Murphy

Ο κινηματογραφικός Oppenheimer, εκτός από μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε και ένας από τους πιο καλοντύμενους στο κόκκινο χαλί. Ο Cillian Murphy επέλεξε να εμφανιστεί με ένα κλασικό μαύρο βελούδινο κουστούμι από τον οίκο Saint Laurent.

 

 
Timothée Chalamet

Ο Timothée Chalamet συνεχίζει το σερί των πιο stylish εμφανίσεων. Αυτήν τη φορά, ο ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι με γυαλιστερό σακάκι από τον οίκο Celine.

 

 
Meryl Streep

Η ηθοποιός κατάφερε να αναδειχθεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες της βραδιάς, αφού επέλεξε ένα custom made σύνολο με παγιέτα από Valentino, τσάντα από The Bella Rose Collection και κοσμήματα από τον Fred Leighton.

 

 
Dua Lipa

Αν και η βραδιά ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στη 7η τέχνη, η Dua Lipa ήταν μία από τις perfomers που κατάφεραν να βρεθούν στη λίστα με τις best dressed των βραβείων. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή δημιουργία από Schiaparelli, συνδυασμένη με ένα κόσμημα από Tiffany & Co.

 

 

Julia Garner

Η Julia Garner έκανε την πιο λαμπερή red carpet εμφάνιση, φορώντας ένα maxi ασημί φόρεμα με παγιέτα, από Gucci.

 

 
Jared Leto

Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους δε θα μπορούσε να λείπει ο Jared Leto, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα oversized σταυρωτό σακάκι από Givenchy.

 

 

Μπορείς να δεις όλους τους νικητές των βραβείων εδώ

 

 

Κεντρική φωτογραφία:@goldenglobes/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada