Home / Fashion  / Οι maxi φούστες είναι ακόμα trending;

Οι maxi φούστες είναι ακόμα trending;

Ένα από τα trends που κυριάρχησαν το 2023 είναι οι maxi φούστες. Θα είναι, όμως, στην κορυφή των τάσεων και αυτήν τη χρονιά;

 

Η φούστα- σε οποιοδήποτε μήκος- αποτέλεσε το hottest piece του έτους. Ωστόσο, οι designers, οι επώνυμες και τα fashion girls έδειξαν μεγάλη αδυναμία στις maxi φούστες. Πολλοί τους έδωσαν τον τίτλο “trend of the year” και εμείς θέλουμε να τις δούμε να πρωταγωνιστούν και την καινούργια χρονιά! Όχι μόνο γιατί είναι extra stylish, αλλά και γιατί θα μας προστατεύσουν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που έρχονται σύντομα. Θεωρούνται το τέλειο κομμάτι για να είστε κομψές, αλλά και ζεστές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα γίνουν η εύκολη και πετυχημένη λύση για τη βόλτα, το γραφείο, αλλά και οποιαδήποτε περίσταση!

 

Πώς μπορείτε να τις φορέσετε; Οι κανόνες σπάνε και οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι! Πουλόβερ, hoodies, πουκάμισα, γιλέκα και tops για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Τι ισχύει, όμως, για τα παπούτσια και το πανωφόρι; Όσον αφορά στα παπούτσια ταιριάζουν sneakers, heels, loafers και uncle boots! Μπορείτε να φορέσετε τις maxi φούστες και με τις μπότες σας, αλλά θα αναδειχθούν καλύτερα με μποτάκια σε χαμηλότερο ύψος. Παράλληλα, έχει καταρριφθεί η συνθήκη ότι με μία μακριά φούστα ταιριάζει ένα παλτό σε χαμηλό μήκος, Φορέστε τη φούστα σας με το oversized παλτό σας και παίξτε με τα μήκη!

 
Ανακαλύψτε παρακάτω μερικά κομμάτια που σας προτείνουμε!

Access Fashion

Max& Co, attica

BSB

H&M

DODO

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.