Home / Fashion  / Ποια παντελόνια θα επιλέγουμε ξανά και ξανά το 2024;

Ποια παντελόνια θα επιλέγουμε ξανά και ξανά το 2024;

Τα παντελόνια θα είναι πάντα ένα από καλύτερα items για να εκφράσουμε το στυλ μας, αλλά και να πειραματιστούμε. Ποια θα είναι in fashion το 2024;

 

Μπορεί μία φούστα ή ένα φόρεμα να είναι μία πιο πρωτότυπη και πιο διασκεδαστική αγορά, τα basic κομμάτια είναι εξίσου σημαντικά. Τα παντελόνια είναι διαχρονικά και κλασικά items τα οποία είναι σίγουρα απαραίτητα. Λειτουργούν ως καμβάς για να δημιουργήσουμε απλά, αλλά και πρωτοποριακά outfits. Aκόμα και αν φαίνονται “βαρετά” κάποιες φορές, είναι λάθος γιατί αποδεικνύουν τη δύναμη του απλού και basic κομματιού που αποτελεί κομμάτι κλειδί για μία ολοκληρωμένη και σωστή γκαρνταρόμπα. Ποιες είναι, λοιπόν, οι τάσεις που θα μας ακολουθήσουν το 2024;

 

Elevated Cargo

Τα Cargo είναι ακόμα εδώ και κερδίζουν δημοτικότητα, καθώς δεν μένουν μόνο στο street style. Ο οίκος Saint Laurent απέδειξε το πώς ένα πιο casual κομμάτια γίνεται luxury με το κατάλληλο ύφασμα, γραμμή, αλλά και όσα θα το συνοδεύσουν.

Saint Laurent

 

Κοτλέ

Περιμένατε ότι θα επιστρέψει το κοτλέ παντελόνι; Κι’ όμως το νέο έτος σηματοδοτεί τη δυναμική επιστροφή του και εμείς είμαστε έτοιμες να το υιοθετήσουμε με fresh και σύγχρονους τρόπους. Are you in?

 

Ultra high west

Πολλοί σχεδιαστές επέλεξαν να εντάξουν στις συλλογές τους, το έντονο high waist παντελόνι. Και φυσικά το συνδύασαν με τα πάντα! Μάλιστα για πολλές θεωρείται ως το πιο άνετο είδος.

Loewe

 

Pinstripe

Αφήνουμε για λίγο το καρό και δείχνουμε την αγάπη μας στο ριγέ. Το print που παλιά θεωρούνταν extra strickt αλλάζει λίγο τον ρόλο του και κατακτά και το street style!

Ami

 

P.S Μην ξεχνάτε το αγαπημένο μας jean! Δοκιμάστε ή το γκρι τζιν ή τα extra baggy!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.