Home / Fashion  / Ο Pharrell Williams μετέτρεψε το catwalk σε Western

Ο Pharrell Williams μετέτρεψε το catwalk σε Western

Williams
Η Louis Vuitton εγκαινίασε τη Men’s Fashion Week στο Παρίσι, με τον Pharrell Williams να φέρνει τα κλασικά Westerns στο catwalk.

 

Μερικούς μήνες μετά από την επίδειξη της Pre-Fall ’24 στο Hong Kong, ο Pharrell Williams επιστρέφει δυναμικά στη Men’s Fashion Week!.Ξεκινώντας ως το πρώτο επίσημο show της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η επίδειξη.του γαλλικού οίκου για τη σεζόν A/W ’24 παρουσιάστηκε στο Fondation Louis Vuitton.

 

 

 

Ο Pharrell Williams συνέχισε με τη θεματική του LVERS, προσθέτοντας σε αυτήν μία εντελώς διαφορετική αύρα,.από εκείνη που είχαμε συνηθίσει στις ανδρικές σειρές της Louis Vuitton. Από τα ρούχα μέχρι και τα σκηνικά, η επίδειξη επικεντρώθηκε σε μία απροσδόκητη–.για τα μέχρι στιγμής δεδομένα της Louis Vuitton – αισθητική, η οποία θύμιζε αρκετά τα κλασικά Westerns,.με τον Creative Director να συνδυάζει το “cowboy” theme με την υψηλή μόδα.

 

 

Εντυπωσιακά σακάκια και bomber jackets, jeans με κεντήματα και ανάγλυφα σχέδια, καθώς και κουστούμια με το pexel print .που εισήγαγε ο Pharrell Wiliiams ήδη από την πρώτη του συλλογή – ήταν μόνο μερικά από τα.πρωταγωνιστικά στοιχεία της συλλογής, με αξεσουάρ όπως cowboy boots, ζώνες με αγκράφες, αλλά και κλασικές speedy bags με το μονόγραμμα LV του οίκου πλαισίωσαν τα Ready-To-Wear looks στην επίδειξη. πλαισίωσαν τα Ready-To-Wear looks στην επίδειξη.

 

Williams

 

www.louisvuitton.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada