Home / Fashion  / Κι όμως το blue jean δεν είναι η κυρίαρχη denim τάση του ’24

Κι όμως το blue jean δεν είναι η κυρίαρχη denim τάση του ’24

Ποια είναι η κυρίαρχη denim τάση για το 2024; Το γκρι jean πρόκειται να γίνει η νέα fashion εμμονή μας. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

 

Loewe

Dior

 

Η διαχρονική αγάπη μας για το denim μεγαλώνει όλο και περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια. Μέσα από την αναβίωση του Y2K, το denim έχει κατακτήσει την κορυφή των τάσεων. Βλέπουμε το blue jean ύφασμα σε παντελόνια, jackets, tops, αξεσουάρ, φορέματα, ακόμα και παπούτσια. Ωστόσο, το 2024 ήρθε η στιγμή να δούμε κάτι διαφορετικό, μία διαφορετική εκδοχή του. Γι αυτό η κυρίαρχη denim τάση για φέτος θα είναι το γκρι jean. Μέσα από τις συλλογές των μεγάλων σχεδιαστών, το συγκεκριμένο trend αποκτά δυναμική θέση στο στυλ μας.

 

Είναι εύκολο να κάνετε styling το συγκεκριμένο item! Ήδη έχει αποκτήσει δημοτικότητα και στο street style. Μπορεί να φορεθεί και για ένα office look και για μία βραδινή εμφάνιση. Οι street stylers λατρεύουν να το φορούν με μαύρο, λευκό και μπορντό. Συνδυάστε το ακόμα και με τύπου washed καφέ items για μία πιο edgy εμφάνιση. Όσο must και αν είναι ένα blue jean, πειραματιστείτε και φορέστε κάτι διαφορετικό. Η κυρίαρχη denim τάση για φέτος- το γκρι jean– αξίζει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

 

Αυτά τα κομμάτια θα σας πείσουν!

H&M

Calvin Klein

3×1

Courreges

Diesel

DsQuared

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.