Home / Fashion  / Ποια είναι τα ανοιξιάτικα items που θα φοράμε on and on αυτήν την περίοδο;

Ποια είναι τα ανοιξιάτικα items που θα φοράμε on and on αυτήν την περίοδο;

ανοιξιάτικα items
Μπορεί τα trends να μας προετοιμάζουν για χρωματιστά σύνολα, ωστόσο υπάρχουν μερικά staple κομμάτια, που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν την άνοιξη.

 

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά looks, που συνδυάζουν τις φετινές τάσεις με τη διαχρονικότητα! ανοιξιάτικα items

 

Μπλε πουκάμισο

Όπως και το λευκό, έτσι και το μπλε πουκάμισο είναι ένα από.τα κομμάτια που θα πρέπει να βρίσκονται σε μία all season γκαρνταρόμπα. Φέτος την άνοιξη, επέλεξε ένα cropped πουκάμισο, είτε σε μπλε, είτε στην.απόχρωση του sky blue, είτε με ρίγες. Για τα office looks σου, μπορείς να συνδυάσεις το πουκάμισό σου με ένα δερμάτινο jacket και μία μακριά tailored φούστα. Αν, πάλι, θέλεις να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου, μπορείς να κάνεις mix & match.ένα μπλε πουκάμισο με ρίγες με ένα loose παντελόνι με λεοπάρ print. ανοιξιάτικα items

 

ανοιξιάτικα items

@hazaleceyuceer

@lunaisabellaa

 
Trench coat, but make it minimal

 

Η άνοιξη είναι η επίσημη σεζόν της καμπαρντίνας. Τα trench coats αποτελούν το πιο δημοφιλές και διαχρονικό κομμάτι, που θα φοράς.on and on, σε κάθε στιγμή της ημέρας σου. Για αυτήν την άνοιξη, μπορείς να υιοθετήσεις την τάση του quite luxury,.συνδυάζοντας μία μπεζ καμπαρντίνα με ένα λευκό t-shirt και ένα straight παντελόνι σε neutral αποχρώσεις.

 

ανοιξιάτικα items

@yaseminozilhan

 
Maxi denim skirts

 

Το total denim εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends. Φρόντισε, λοιπόν, να αναβαθμίσεις την τάση, προσθέτοντας στο look σου μία maxi denim φούστα, την οποία θα την συνδυάσεις με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινα kitten heels ή μπαλαρίνες.

 

ανοιξιάτικα items

@laurenxwatsonnn

 

Κεντρική φωτογραφία: @thecarolinelin

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada