Home / Good Life  / Ο Maxime Frédéric και το LV Dream κάθε λάτρη της σοκολάτας!

Ο Maxime Frédéric και το LV Dream κάθε λάτρη της σοκολάτας!

LV Dream
Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton πραγματοποιεί το όνειρο κάθε λάτρη της σοκολάτας σε συνεργασία με τον κορυφαίο ζαχαροπλάστη Maxime Frédéric, στο νέο LV Dream.

 

Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton γιορτάζει τα 160 χρόνια δημιουργικής προσφοράς του στον κόσμο της μόδας. Με την αφορμή αυτή, ανοίγει στο Παρίσι έναν νέο πολιτιστικό και γαστρονομικό προορισμό, το LV Dream. Στο πλαίσιο αυτής της αναδρομικής έκθεσης, το brand δημιουργεί ένα θεματικό café και ένα εργοστάσιο σοκολάτας, υπό τη γαστρονομική επίβλεψη του κορυφαίου Γάλλου Pastry-Chef, Maxime Frédéric.

 

 LV Dream

 

Το απόλυτο γαλλικό όνειρο παίρνει σάρκα και οστά στο LV Dream. Μία πραγματική γιορτή της μόδας περιμένει τους επισκέπτες στο Belle Jardinière, όπου αναδύονται, μπροστά στα μάτια τους, οι ιστορικές και σύγχρονες καλλιτεχνικές συνεργασίες της Louis Vuitton.

 

 

Ωστόσο, το απόλυτο όνειρο της σοκολάτας ζωντανεύει ακριβώς δίπλα από την έκθεση, στο νέο café και το κατάστημα σοκολάτας. Επικεφαλής του νέου project είναι ο Maxime Frédéric. Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης έχει στεφθεί με τον τίτλο του κορυφαίου Pastry-Chef του 2022, από το Gault & Millau. Στο νέο café της LV Dream οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μερικά από τα πιο νόστιμα γλυκά,.όπως επιδόρπια βανίλιας και σοκολάτας.

 

 

Παράλληλα, ο Maxime Frédéric φέρνει στο εργοστάσιο σοκολάτας του μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες του. Μία ποικιλία από σοκολάτες, εμπνευσμένες από το κλασικό μονόγραμμα της Louis Vuitton, μέσα σε iconic περιτυλίγματα, θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία θα μαγέψει κάθε λάτρη της σοκολάτας. Αυτή η γιορτή της μόδας και της γαστρονομίας θα διαρκέσει από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 15 Νοεμβρίου του 2023.

 

 LV Dream

 

Το LV Dream δεν είναι η μόνη έκπληξη που ετοιμάζει η Louis Vuitton. Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε και τη δημιουργία του πρώτου Louis Vuitton ξενοδοχείου στο Παρίσι,.το οποίο θα έχει ως θέα το ιστορικό κέντρο της πόλης του Φωτός.

 

www.louisvuitton.com

 

Photo Credits: Courtesy of sortiraparis.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada