Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Robert Pattinson σε ρόλο επιμελητή τέχνης

Ο Robert Pattinson σε ρόλο επιμελητή τέχνης

Ο Robert

Ο Robert Pattinson δε σταματά να μας εκπλήσσει! Ανακοινώθηκε ότι ο νέος του ρόλος θα είναι επιμελητής τέχνης. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;

 

Ένας από τους πιο εξελισσόμενους ηθοποιούς της γενιάς του ο Robert Pattinson. Κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος με την ερμηνεία του ως Batman και όλοι, κριτικοί και κοινό, θαυμάζουν το πώς σε κάθε του ταινία είναι όλο και καλύτερος. Αυτήν τη φορά μας εξέπληξε και ανέλαβε κάτι τελείως διαφορετικό! Ο νέος του ρόλος είναι επιμελητής τέχνης δημοπρασιών στη σειρά Contemporary Curated της διάσημης εταιρείας Sotheby.

 

 

Ο Robert Pattinson, αφού ανακαλύψει σχολαστικά όλη την έκθεση, θα επιλέξει ο ίδιος τα έργα που αντηχούν καλύτερα σε αυτόν. Η capsule collection περιλαμβάνει ως επί το πλείστον μεγάλη ποικιλία κομματιών από τη μεταπολεμική περίοδο έως και σήμερα από καλλιτέχνες όπως, Willem de Kooning, Richard Serra και Genieve Figgis. Ο ηθοποιός μοιράστηκε και κάποιες συμβουλές για τους πιθανούς υποψήφιους συλλέκτες. Τους παροτρύνει να αποκτήσουν κομμάτια που θα μιλήσουν μόνο στην καρδιά σας. Ποια είναι η καλύτερη ιδέα όσον αφορά στην τέχνη, σύμφωνα με τον ίδιο;  Να αποκτήσεις κάτι που μπορείς να οραματιστείς το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτό.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sotheby επιλέγει επώνυμους ηθοποιούς, μουσικούς, παρουσιαστές ή σχεδιαστές για να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο. Swizz Beatz, Oprah Winfrey, Steve Aoki, Ellie Goulding, Kim Jones και Cyntia Erivo έχουν εμφανιστεί σε προηγούμενες συλλογές. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με ζωντανή δημοπρασία στις 30 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.