Home / Men  / Ο Glen Powell πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Brioni!

Ο Glen Powell πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Brioni!

Glen Powell
Το γνωστό Ιταλικό brand Brioni επέλεξε τον ηθοποιό Glen Powell για την καινούργια φθινοπωρινή καμπάνια του, ενισχύοντας τη σχέση του με τους αστέρες του Hollywood.

 

H Iταλική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Brioni επέλεξε τον ηθοποιό Glen Powell, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του. Hollywood, για την καινούργια φθινοπωρινή καμπάνια. Πρόσφατα ο ίδιος πρωταγωνίστησε στις ταινίες Top Gun Maverick και Devotion, ενώ τρεις ταινίες στις οποίες συμμετέχει βρίσκονται σε διαδικασία post production. Την ασπρόμαυρη καμπάνια επιμελήθηκε ο φωτογράφος Gregory Harris, στο σπίτι του στο Los Angeles.

Στην καινούργια Brioni καμπάνια, ο ηθοποιός φοράει tailored κομμάτια σε διάφορες εκδοχές, πιο formal, αλλά και πιο casual. Πρόκειται για την bespoke experience που προσφέρει το brand, με outfits “κατά παραγγελία”. Η καμπάνια έχει και συνοδευτικό video, στο οποίο ο Glen Powell απολαμβάνει τα looks του. Ακόμα και αν δεν έχει οριστεί ως brand ambassador του brand πιστεύουμε ότι θα γίνει σύντομα. 

Σε post του στο Instagram o οίκος δήλωσε ότι ο ηθοποιός ενσαρκώνει τέλεια τον σύχρονο άντρα Brioni. Κομψός, χαρισματικός και γεμάτος ενέργεια. Ανακαλύψτε περισσότερο στο official site! Σε δήλωση του στο Instagram o οίκος δήλωσε ότι ο ηθοποιός ενσαρκώνει τέλεια τον σύχρονο άντρα Brioni. Κομψός, χαρισματικός και γεμάτος ενέργεια. Ανακαλύψτε περισσότερο στο official site!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.