Home / Men  / Η Tesla έφτασε στο Mediterranean Cosmos!

Η Tesla έφτασε στο Mediterranean Cosmos!

tesla cosmos
Το Mediterranean Cosmos, ο αγαπημένος προορισμός για shopping και βόλτες με την οικογένεια, υποδέχεται το Tesla popup κατάστημα και μας καλεί να ανακαλύψουμε τον εντυπωσιακό κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

H αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla παράγει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.και επιταχύνει τη μετάβαση του κόσμου στη χρήση της βιώσιμης ηλιακής ενέργειας με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό περιβαλλοντικό όφελος.

 

tesla a

 

Οι φίλοι των αυτοκινήτων και της εναλλακτικής μετακίνησης.θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στις νέες τεχνολογίες της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.και να γνωρίσουν από κοντά το Tesla Model Y Performance,.που θα είναι διαθέσιμο στο Tesla pop-up κατάστημα που βρίσκεται στο επίπεδο 1,.μπροστά από το Γραφείο Πληροφοριών.

 

 

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το Tesla Model Y Performance,.κλείνοντας test drive, και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου,.που διακρίνεται για την τεχνολογία, τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και τα προηγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Με βαθμολογία 5 αστέρων και Best in Class στην ασφάλεια,.το Model Y Performance είναι πλήρως ηλεκτρικό και παρέχει μέγιστη ευελιξία και προστασία στους επιβαίνοντες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το mediterraneancosmos.gr
FB: MediterraneanCosmosOfficial
IG: mediterraneancosmosofficial

 

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το Tesla Model Y Performance,. κλείνοντας test drive, και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου,. που διακρίνεται για την τεχνολογία, τις εντυπωσιακές επιδόσεις του και τα προηγμένα συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Με βαθμολογία 5 αστέρων και Best in Class στην ασφάλεια. το Model Y Performance είναι πλήρως ηλεκτρικό και παρέχει μέγιστη ευελιξία και προστασία στους επιβαίνοντες.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?