Home / Men  / Ο Nicholas Galitzine φέρνει μία νέα εποχή για τη Fendi

Ο Nicholas Galitzine φέρνει μία νέα εποχή για τη Fendi

Nicholas Galitzine
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Red, White & Royal Blue φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον της Fendi, η οποία τον καλωσορίζει ως τον πρώτο της παγκόσμιο brand ambassandor. Για να εγκαινιάσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε μπροστά.από τον φακό του Bruno Staub, υπό τη δημιουργική καθοδήγηση του Nico Vascellari, αναδεικνύοντας τον μοντέρνο σοφιστικέ χαρακτήρα του ιταλικού οίκου.

 

Ο Nicholas Galitzine άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστός μόλις τους προηγούμενους μήνες,.μετά από την πρεμιέρα της ταινίας Red, White & Royal Blueμεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Casey McQuiston. Πρόκειται για μία “αμφιλεγόμενη” ερωτική σχέση μεταξύ του Alex Claremont-Diaz, γιου της Προέδρου.των Ηνωμένων Πολιτειών-Uma Thurman- και του πρίγκιπα Henry- Nicholas Galitzine- εγγονό της βασίλισσας της Αγγλίας. Μετά την επιτυχία της ταινίας στο Amazon Prime, οι επαγγελματικές προτάσεις για τον Βρετανό ηθοποιό δεν άργησαν να έρθουν…

 

 

 

Η συνεργασία μεταξύ Fendi και Nicholas Galitzine δεν ήταν απλώς μία διαφημιστική καμπάνια μόδας. Για τη Fendi, η συνεργασία αυτή σήμανε μία νέα εποχή,.ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του οίκου. Και αυτό γιατί ο πρωταγωνιστής του Red, White & Royal Blue ποζάρει στην πρώτη,.αποκλειστικά ανδρική καμπάνια της Fendi, ως πρώτος της global brand ambassador.

 

 

Στην καμπάνια βλέπουμε τον Nicholas Galitzine να μεταμορφώνεται γρήγορα από ένα σοφιστικέ και κομψό είδωλο.σε έναν μοντέρνο άντρα της εποχής του. Η Fendi αναμειγνύει δυναμικά δύο διαφορετικά μεταξύ τους στυλ, θέτοντας τα θεμέλια για μία νέα εποχή για τη ρευστή μόδα στην ιταλική κουλτούρα. Από leather jachets, δερμάτινα παπούτσια, μέχρι και χρωματιστά  shearling μπουφάν η νέα ανδρική συλλογή ισορροπεί μεταξύ αρρενωπότητας και θηλυκότητας.

 

 

“Είμαι τόσο περήφανος που σας ανακοινώνω ότι έγινα ο πρώτος παγκόσμιος brand ambassandor ανδρικών ενδυμάτων της Fendi…και περήφανος που μπόρεσα να το κρατήσω μυστικό για τόσο καιρό. Το να δημιουργείς ιστορία με ένα τόσο iconic brand είναι κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Ευχαριστώ τη Fendi που με καλωσόρισε σε μια τόσο κομψή οικογένεια”, ανέφερε ο Nicholas Galitzine σε δημοσίευσή του στο Instagram.

 

www.fendi.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada