Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο σχεδιαστής Davide Renne έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ο σχεδιαστής Davide Renne έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Davide Renne

Λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση ότι ο Davide Renne είναι ο νέος Creative Director του Moschino, δυστυχώς ο σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή.

 

Ο κόσμος της μόδας συγκλονίστηκε μετά την τραγική είδηση ότι ο Davide Renne έφυγε από τη ζωή, στην ηλικία των 46 ετών. Όπως γνωρίζουμε έπαθε καρδιακή ανακοπή… Πριν λίγο καιρό είχε οριστεί ως ο νέος Creative Director του οίκου Moschino και όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία το πώς θα αλλάξει την πορεία του brand. Όπως γνωρίζουμε έπαθε καρδιακή ανακοπή.

 

 

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον πόνο που βιώνουμε αυτή τη δραματική στιγμή. Ο Davide ήρθε μαζί μας μόλις πριν από λίγες μέρες. Ξαφνικά μια ασθένεια τον πήρε πολύ νωρίς από κοντά μας. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη”, δήλωσε ο. Massimo Ferretti, πρόεδρος της μητρικής εταιρείας Moschino Aeffe SpA. “Με τον Davide, εργαζόμασταν σε ένα φιλόδοξο έργο σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το μέλλον. Παρόλο που ήταν μαζί μας μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Davide κατάφερε αμέσως να γίνει αγαπητός και σεβαστός. Σήμερα μας μένει η ευθύνη να συνεχίσουμε αυτό που μόνο οραματιζόταν η φαντασία και η δημιουργικότητά του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του”.

 

Κεντρική φώτο: Moschino

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.