Home / Fashion  / Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων

Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων

Για δεύτερη φορά μέλος της βασιλικής οικογένειας συνεργάζεται επιχειρηματικά.

Τον πρίγκιπα Κάρολο τον έχουμε συνδυάσει σίγουρα στο μυαλό μας με την κομψότητα αλλά και με ένα άκρως χαμηλό προφίλ. Φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να μας εκπλήξει, με μία επιχειρηματική κίνηση.

Πρόκειται να λανσάρει, λοιπόν, την προσωπική του σειρά με γυναικεία και αντρικά ρούχα, μια συνεργασία του “The Prince’s Foundation” σε συνεργασία με το Yoox Net-a-Porter.

 

 

Η συλλογή με την ονομασία “The Modern Artisan” , η οποία θα περιλαμβάνει φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα, θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2020, και έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά την κατασκευή χειροποίητων υφασμάτων αλλά και  την υψηλής ποιότητας βιώσιμη κατασκευή. Αυτή η συνεργασία πρόκειται να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς σπουδαστές από την Αγγλία και την Ιταλία, ώστε να επιτύχουν στο digital “τοπίο” που αναπτύσσεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς.

 

Η “ Modern Artisan collection” θα σχεδιαστεί στην Ιταλία ενώ θα κατασκευαστεί στην Αγγλία και θα αποδείξει πως το ταλέντο και η τεχνολογία δε γνωρίζουν όρια και σύνορα.

 

 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο “ The Prince’s Foundation”, το οποίο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσα από την έννοια της κοινότητας. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες Net-a-Porter, Mr Porter, The Outnet και Yoox.

 

 

 

 

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας ασχολείται με τον χώρο της μόδας. Το καλοκαίρι που πέρασε, η Δούκισσα του Sussex δημιούργησε μια capsule collection με στολές εργασίας για διάφορα σημαντικά brands του Λονδίνου, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Smart Works”.

 

 

Αν κρίνουμε από το προσωπικό στυλ του Καρόλου, μάλλον πρόκειται για μία άκρως εκλεπτυσμένη συλλογή ρούχων, που σίγουρα θα επιλέγαμε. Λίγη υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath