Home / Cozyhome  / Ο οίκος Vondom “ντύνει” την πιο stylish οδοντιατρική κλινική

Ο οίκος Vondom “ντύνει” την πιο stylish οδοντιατρική κλινική

O ισπανικός οίκος Vondom με τα μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά του κατάφερε να συνθέσει ένα μοναδικό σκηνικό, μια “boutique κλινική” με έμφαση στις λεπτομέρειες.

Γνωστός για τα μοναδικής αισθητικής έπιπλα και διακοσμητικά του, ο οίκος Vondom “πρωταγωνιστεί” σε ένα πολύ ιδιαίτερο επαγγελματικό project. Για την οδοντιατρική κλινική του Dr. Lucia Hernandez, “Carcaixent”, στη Valencia επιλέχθηκαν αντικείμενα της Suave collection, σε σχεδιασμό του ταλαντούχου Marcel Wanders.

 

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια “boutique κλινική”, η οποία εκφράζει σε κάθε της σπιθαμή τη φιλοσοφία του γιατρού, ο οποίος εστιάζει στην εξατομικευμένη θεραπεία και τη λεπτομέρεια.

 

vondom

 

The unique interior design

Το interior design της Carcaixent dental clinic κινείται γύρω από τον μινιμαλισμό, την κομψότητα, τη θετικότητα και το well-being των επισκεπτών. Έτσι, επιλέχθηκαν μονοχρωματικές παλέτες, έπιπλα με λιτές γραμμές και exclusive αξεσουάρ. ‘Εμφαση δόθηκε στο πράσινο στοιχείο, με χαρακτηριστικές πράσινες γωνιές.

 

vondom

vondom

 

Τα μοντέρνα υπερμεγέθη κασπώ της συλλογής Suave του οίκου Vondom τοποθετήθηκαν σε στρατηγικά σημεία σε όλη την έκταση της κλινικής. Δύο εξ αυτών βρίσκονται στην είσοδο, πλάι στη βαριά εντυπωσιακή πόρτα και συνδυάζονται άψογα με τα υπόλοιπα avant-garde στοιχεία του χώρου.

 

 

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκαν σε κάθε διάδρομο που οδηγεί στα επιμέρους γραφεία, ενισχύοντας την green friendly λογική του project.

 

vondom

 

Σίγουρα, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και κάνει κάθε ασθενή και επισκέπτη να νιώθει άνετα και οικεία στον χώρο. Ο οίκος Vondom αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποκτήσουν sophisticated χαρακτήρα και να ξεχωρίσουν.

 

Τα μοναδικά design κομμάτια του οίκου Vondom διαθέτει στην Ελλάδα η Home Creations Apostolides. Αναζητήστε τα!

 

www.vondom.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath