Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι iconic εμφανίσεις της Margot Robbie στο press tour της Barbie γίνονται βιβλίο!

Οι iconic εμφανίσεις της Margot Robbie στο press tour της Barbie γίνονται βιβλίο!

Barbie
Το παγκόσμιο φαινόμενο των εμφανίσεων της Margot Robbie ως “Barbie” γίνεται βιβλίο από τον στιλίστα της, Andrew Mukamal. 

 

Η Margot Robbie σε συνεργασία με τον στυλίστα της, Andrew Mukamal, κατάφεραν να μετατρέψουν το press tour της Barbie σε παγκόσμιο φαινόμενο. Από το ντεμπούτο τους στο CinemaCon τον Απρίλιο του 2022, Margot Robbie και Andrew Mukamal.έφεραν στην κορυφή των micro trends το barbiecore, “σημαδεύοντας” το 2023 ως τη χρονιά της Barbie. Σήμερα, ο Mukamal ενισχύει το hype του press tour,.κυκλοφορώντας το table book με τίτλο “Barbie: The World Tour”.

 

Barbie

 

Το βιβλίο του Mukamal αποτελείται από συνολικά 160 σελίδες, πάνω στις οποίες είναι αποτυπωμένες όλες.οι iconic εμφανίσεις της Margot Robie, που επέλεξε μέσα στο πλαίσιο του press tour για την ταινία. Οι εμβληματικές δημιουργίες – εμπνευσμένες από πραγματικά looks της Barbie doll ανά δεκαετίες – άλλα και τα επιμελημένα vintage κομμάτια, που επιλέχθηκαν για το βιβλίο, φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας και σχεδιαστών, όπως Giorgio Armani, Donatella Versace,Vivienne Westwood και Chanel.

 

 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου, ο Andrew Mukamal αποκάλυψε και μία έκπληξη για τους fans της Barbie. Εκτός από τα looks που εμφανίστηκαν στο press tour, το βιβλίο θα περιλαμβάνει και μερικές επιπλέον εμφανίσεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να τοποθετηθούν στο κόκκινο χαλί. Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Craig McDean, ο οποίος απαθανάτισε τη Margot Robbie για τις ανάγκες του βιβλίου.

 

Barbie

 

“Αυτό το βιβλίο ήταν μια ιδέα που είχα στο σαλόνι μου όταν άρχισα να ονειρεύομαι.την γκαρνταρόμπα της Margot για την περιοδεία τύπου “Barbie” τον Μάρτιο του 2023. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι λίγους μήνες αργότερα θα ήμασταν στο.στούντιο γυρίζοντας αυτό το project με την ομάδα των ονείρων μας”, ανέφερε ο στιλίστας στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας του βιβλίου. Φυσικά, ο Mukamal ευχαρίστησε την ηθοποιό, λέγοντας ότι Κάθε δευτερόλεπτο της.διαδικασίας, κάθε συζήτηση, κάθε πρόβα και κάθε αλλαγή ρούχων ήταν μια απόλυτη χαρά. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ακλόνητη πίστη και εμπιστοσύνη σε μένα και το όραμά μου”.

 

Το “Barbie: The World Tour” θα κυκλοφορήσει στις 8/3 2024, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada