Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι celebs εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα

Οι celebs εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα

11 celebs εμφανίσεις του μήνα Μαΐου που μας εντυπωσίασαν περισσότερο! Από το Cannes Film Festival, μέχρι και την πρεμιέρα της ταινίας The Little Mermaid.

 

Ο φετινός μήνας τα είχε όλα! Ξεκίνησε με το Met Gala, συνέχισε με λαμπερά events και πρεμιέρες ταινιών και πρόκειται να λήξει με το Cannes Film Festival. Το κινηματογραφικό φεστιβάλ “έκλεψε” τη λάμψη του Met Gala, καθώς αυτήν τη χρονιά οι celebs εμφανίσεις είναι πιο λαμπερές από ποτέ. Κάνοντας μία μικρή fashion αναδρομή συλλέξαμε όλες τα looks των επωνύμων που μας φάνηκαν πιο εντυπωσιακά, πιο στιλάτα και πιο iconic! Η καθεμία από τις best dressed of May έδωσε τη δική της προσωπική πινελιά, κάνοντας αυτόν τον μήνα ultra stylish!

 

Ξεκινάμε με την Cardi B! Για μας ήταν αυτή που ξεχώρισε από το φετινό Met Gala! Πάρα πολλά στοιχεία από την καριέρα του Karl Lagerfeld, chic και λίγο over the top όπως αξίζει στο event.

 

Η Halle Bailey έμοιαζε με πραγματική γοργόνα στην πρεμιέρα της ταινίας The Little Mermaid, φορώντας ένα φανταστικό gown από Valdrin Sahiti.

 

She shine bright like a diamond! Η Anne Hathaway, στο Bulgari event στη Βενετία, έλαμψε με δημιουργία Versace.

 

Το τέλειο cocktail dress του μήνα φορέθηκε από τη Hailey Bieber!

 

Rosie Huntington Whiteley και Meadow Walker εντυπωσίασαν με τις υπέροχες εμφανίσεις τους στην πρεμιέρα της ταινίας Fast X στη Ρώμη.

 

 

Ακόμα και αν πολλοί ευχόμαστε η Margot Robbie να σταματήσει να επιλέγει Chanel, αυτή το look της ήταν effortless magic!

 

Η Priyanka Chopra ήταν ένα όνειρο στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, με δημιουργία Harris Reed.

 

Ανοιξιάτικες και chic, η Sandra Oh και η Elle Fanning, έδωσαν δύο από τις πιο girly και όμορφες celebs εμφανίσεις αυτού του μήνα.

 

 

 

Κλείνουμε με το Festival di Cannes, το οποίο έχει ένα από τα καλύτερα red carpets της ιστορίας του. Δικαιωματικά, οι πιο iconic εμφανίσεις ανήκουν στην Elsa Hosk και τη Natalie Portman.

 

 
All photos Instagram
Κεντρική φώτο: Elsa Hosk/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.