Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι λαμπερές εμφανίσεις των πρώτων Fashion Trust US Awards!

Οι λαμπερές εμφανίσεις των πρώτων Fashion Trust US Awards!

Fashion Trust US

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Fashion Trust US διοργάνωσε τα πρώτα του βραβεία στο Los Angeles. Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις!

 

Πριν από πέντε μήνες δημιουργήθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Fashion Trust US. Σκοπός της οργάνωσης είναι να ανακαλύψει και να χρηματοδοτήσει νέους designers από τον χώρο της μόδας. Χθες πραγματοποίησε και τα πρώτα του βραβεία, γιορτάζοντας τα νέα ταλέντα με επώνυμους από κάθε τομέα να δίνουν το “παρών”. Έξι νέοι σχεδιαστές, ανάμεσα σε 15 φιναλίστ, έλαβαν βραβείο για το έργο τους και απέδειξαν τι έχουν να προσφέρουν στον κόσμο της μόδας.

 

Φυσικά στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και πολλοί επώνυμοι, δίνοντας μία παραπάνω λάμψη και αίγλη στο event. Η Olivia Wilde με ένα total black Chloe look και με εντυπωσιακό μακιγιάζ. Total black outfit επέλεξαν και η Ciara με Grace Ling και η Alessandra Ambrosio με Michael Kors. Η Christine Quinn έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση με Nicolas Jebran, ενώ η Jurnee Smollett επέλεξε το edgy styling. Δημιουργία του οίκου Schiaparelli επέλεξε το super model Naomi Campbell. Μας εντυπωσίασε πολύ και η εμφάνιση της Demi Moore με ένα green and black look του οίκου Givenchy.

 

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις των πρώτων Fashion Trust US Awards!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία Alessandra Ambrosio/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.