Home / Family  / Οι πιο αστείες φωτογραφίες ζώων του έτους!

Οι πιο αστείες φωτογραφίες ζώων του έτους!

Τα Comedy Wildlife Photography Awards κυκλοφόρησαν τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων και είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα!

 

Τι πιο χαριτωμένο από ένα ζώο σε μία αστεία πόζα; Τα καλύτερα videos και photos που θα βρεις στο Internet ή θα είναι από ζώα ή από μωρά! Κάνοντας πολλές αναδρομές για το έτος που μας πέρασε, είπαμε να κάνουμε και μία πιο αστεία και πιο χαριτωμένη, που μπορεί να μας φτιάξει την ημέρα! Τα Comedy Wildlife Photography Awards κυκλοφόρησαν τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων του έτους! Τα Comedy Wildlife Photography Awards κυκλοφόρησαν τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων του έτους!

 

Ο γνωστός διαγωνισμός έβγαλε πριν λίγες μέρες τους νικητές στο official site τους! Μεγάλος γενικός νικητής είναι ο Jason Moore, με τη φωτογραφία Air Guitar Roo. Ο εξαιρετικός φωτογράφος κέρδισε και στην κατηγορία Creatures of the Land. Κερδίζει και ένα σαφάρι στην Κένυα, συν μία υπέροχα τσάντα κάμερας και ένα μοναδικό χειροποίητο τρόπαιο. H αλήθεια είναι ότι όλες είναι πολύ επιτυχημένες και θα ήταν αρκετά δύσκολο να δίναμε την ψήφο σας. Ωστόσο, αυτή που μας τράβηξε λίγο περισσότερο την προσοχή είναι αυτή με τη νυφίτσα μπαλαρίνα. Ποια σας άρεσε περισσότερο; Ωστόσο, αυτή που μας τράβηξε λίγο περισσότερο την προσοχή είναι αυτή με τη νυφίτσα μπαλαρίνα. Ποια σας άρεσε περισσότερο; 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.