Home / Cozyhome  / Οι νέες μαρμάρινες συλλογές της Kreoo “παίζουν” με τη φύση

Οι νέες μαρμάρινες συλλογές της Kreoo “παίζουν” με τη φύση

νέες μαρμάρινες συλλογές Kreoo
Λεπτά οπτικά εφέ, δίχρωμα σχέδια και ανάγλυφα καθορίζουν τις νέες μαρμάρινες συλλογές της Kreoo, που διαμορφώνουν διακοσμητικά μοτίβα από φυσική πέτρα σε μια σύγχρονη γλώσσα.

 

Γιορτάζοντας τα φυσικά στοιχεία ή αποδίδοντας μοτίβα που θυμίζουν ιστούς ή παραδοσιακά διακοσμητικά σχέδια, οι νέες μαρμάρινες συλλογές της Kreoo προτείνουν ένα αρθρωτό παιχνίδι για επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, τόσο για ιδιωτικές κατοικίες όσο και για χώρους φιλοξενίας.

 

Panama collection

Οι τρισδιάστατοι πειραματισμοί στο μάρμαρο οδήγησαν στη δημιουργία της συλλογής Panama. Σχεδιασμένη από τον Enzo Berti, η collection διαθέτει μια λεπτή ύφανση που επικαλύπτει δύο στρώματα: το πρώτο, από φυσική πέτρα (διατίθεται σε οκτώ διαφορετικούς τύπους), που τρέχει οριζόντια και δημιουργεί ένα σύνολο γραμμών, και το δεύτερο, με λεπτή μεταλλική στρογγυλή ράβδο σε χρυσό ορείχαλκο ή μεταλλικό φινίρισμα χρωμίου, που τρέχει κάθετα. Η συνάντησή τους δημιουργεί ένα δυναμικό περιτύλιγμα με απαλό κυματιστικό εφέ, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο σε διάφορα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου.

 

 

Zen collection

Στη συλλογή Zen, σχεδιασμένη από τον Marco Piva,.το μάρμαρο διασχίζεται από απαλές γραμμές και χαρακτηρίζεται από μια ασύμμετρη ροή.που ενσταλάζει μια αίσθηση ηρεμίας και εγγύτητας με τη φύση. Η ελαφρότητα των αμμόλοφων ή των κυμάτων της θάλασσας εμπνέει την υφή της,.η οποία αποδίδεται στις φλέβες του μαρμάρου με διαφορετικά βάθη. Έξι είναι οι τύποι μαρμάρου που προτείνονται στον κατάλογο για αυτό το ντεκόρ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των λουτρών.

 

 

Ducale collection

Σύγχρονα παιχνίδια με γεωμετρικά σχήματα δημιουργούν πολύτιμες διακοσμήσεις.και δίνουν το όνομα στα μοντέλα Étoile, Pois, Carré και Baguette,.τα οποία μαζί ολοκληρώνουν τη συλλογή Ducale, σχεδιασμένη από τον Enzo Berti. Στα τέσσερα σχέδια, εμπνευσμένα από τα διακοσμητικά μοτίβα που χαρακτηρίζουν τα βενετσιάνικα ανάκτορα,.η μαρμάρινη επιφάνεια, που προτείνεται σε δέκα διαφορετικούς τύπους,.αναμιγνύεται με άλλα υλικά, όπως γυαλί Murano, ορείχαλκο και ημιπολύτιμους λίθους,.για να δώσει οπτικό ενδιαφέρον στην εσωτερική διακόσμηση.

 

νέες μαρμάρινες συλλογές Kreoo

 

Ανακαλύψτε τις νέες μαρμάρινες συλλογές της Kreoo στο www.kreoo.com
FB: @kreoodesign || IG: kreoodesign

Κεντρική εικόνα: Panama collection, designed by Enzo Berti.

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin