Home / Family  / Οι νέες κούκλες Barbie γιορτάζουν τη διαφορετικότητα

Οι νέες κούκλες Barbie γιορτάζουν τη διαφορετικότητα

Στις νέες κούκλες Barbie μπορείτε να βρείτε την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και την πρώτη κούκλα Ken με λεύκη.

 

Η νέα καμπάνια της πιο διάσημης κούκλας γιορτάζει τη διαφορετικότητα και χαράζει νέα εποχή. Στην ομάδα με τις καινούργιες κούκλες Barbie εντοπίζουμε την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και την πρώτη κούκλα Ken με λεύκη! Η Mattel, με τη νέα συλλογή Barbie Fashionistas, στηρίζει την αποδοχή της διαφορετικότητας, εμπνέοντας τα παιδιά να βλέπουν τον κόσμο αλλιώς. Χτίζει, πλέον, για τους μικρούς μας φίλους, έναν κόσμο που χωράει ο καθένας μας, χωρίς στερεότυπα και διακρίσεις. Προσθέτει και αυτές τις δύο κούκλες, μαζί με την έγχρωμη Barbie, αυτή με τις ειδικές ανάγκες και την κούκλα με το προσθετικό πόδι, δημιουργώντας ένα puzzle συμπερίληψης και αποδοχής.

 

 

“Η Barbie πιστεύει ολόψυχα στη δύναμη της αναπαράστασης, καθώς αποτελεί την κούκλα με τη μεγαλύτερη διαφορετικότητα στην αγορά. Δεσμευόμαστε ως εταιρεία να συνεχίσουμε να δημιουργούμε κούκλες με διαφορετικά χρώματα στο δέρμα, σωματότυπους και ειδικές δεξιότητες, οι οποίες θα προάγουν τη διαφορετικότητα. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να παίζουν με κούκλες, που αντικατοπτρίζουν στοιχεία του εαυτού τους. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα στοιχεία που είναι διαφορετικά, καθώς έτσι τα βοηθούμε να κατανοήσουν τη σημασία της ένταξης και της συμπερίληψης”, δήλωσε η Lisa McKnight, Executive Vice President και Global Head της Barbie.

 

 

Οι νέες κούκλες Barbie θα είναι διαθέσιμες από τις 25 Μαΐου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.